BestMusic.ro » Concerte » Concert LUCIA #acousticintheGarden

Concert LUCIA #acousticintheGarden

Concert LUCIA #acousticintheGarden
Strada Batiștei nr. 14, Bucuresti
03 Septembrie 2021 // 50-65 LEI

Pentru toamna lui 2021, avem o surpriza pentru voi! LUCIA va sustine un concert acustic, pentru prima data in gradina noastra!

Probabil primul star YouTube al Romaniei, Lucia a debutat in 2012 cu single-ul „Silence” – acesta aducandu-i peste 27 de milioane de vizualizari si legiuni de fani in toata lumea. A semnat cu casa de discuri independenta Global Records in acelasi an, continuand apoi sa exploreze un sound indie-pop modern, construindu-si o nisa sonora proprie si lansandu-si albumul de debut „Silence” in 2015.

Mult-asteptatul album urmator al Luciei, „Samsara”, lansat in 2018, se prezinta ca o meditatie asupra naturii vietii, a mortii si a ciclurilor renasterii, toate vazute din diverse perspective. O tema grea pentru un album indie / art-pop este abordata insa intr-un fel subtil si luminos; prin vocea ei delicata, dublata de versurile sincere, Lucia reuseste sa exprime intrebari si experiente universale, facand din „Samsara” o calatorie cu care oricine se poate identifica. Daca adaugam orchestratiile cu gust, cu lnii bogate de pian, viori elegante si beat-uri electro indraznete, obtinem un release de pop contemporan foarte relevant, demn de a sta pe raftul de muzica alaturi de Birdy, Aurora sau Regina Spektor.

Anuntat si promovat prin single-uri ca „FRTHR”, „food chain” si „catastrophe”, albumul „Samsara” reprezinta pentru Lucia o noua etapa muzicala – mai matura, mai experimentala si incredibil de sincera. O veritabila „renastere”, in ton cu titlul albumului, si in acelasi timp o calatorie intr-un univers sonor propriu creat de ea alaturi de cei trei producatori cu care a lucrat, Alexei Turcan (Travka), Dan Georgescu (byron) si Robert Iulian (Next EX).

#Informatii

Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.

Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.

Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.

Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.

Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.

Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.

Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.