BestMusic.ro » Concerte » Concert Luna Amara

Concert Luna Amara

Concert Luna Amara
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
22 Aprilie 2020 // 59-84 LEI

 Una dintre cele mai explozive trupe de rock alternativ din Romania, LUNA AMARA, canta miercuri, 22 aprilie de la 21:30 la Hard Rock Cafe din Bucuresti.

Fondata la Cluj in 1999 de catre Nick Fagadar si Gheorghe Farcas, Luna Amara s-a impus pe piata muzicala locala prin versurile de protest si grunge-ul dus la nivel de arta. A fost supusa cenzurii dar mereu a tinut capul sus si in 16 ani a lansat patru albume si un DVD. Anul acesta au fost premiati la METALHEAD Awards pentru “Live la Conti” (Best Romanian alternative Release). Alaturi de vocea puternica a lui Mihnea Blidariu, Luna Amara a reusit sa urce pe aceeasi scena cu trupe precum Deftones, Him, Rammastein, Iggy Pop sau Amorphis.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- 79 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat de bilete)

- 54 de lei, cu loc la masa, in sala

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 54 de lei.

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 84 de lei, cu loc la masa in fata scenei

- Acces General: 59 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 59 de lei

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D