BestMusic.ro » Concerte » Concert Luna Amara pe 28 aprilie in Quantic

Concert Luna Amara pe 28 aprilie in Quantic

Concert Luna Amara pe 28 aprilie in Quantic
Quantic, Bucuresti
28 Aprilie 2017 // 25-30 Lei LEI

Quantic va asteapta pe 28 aprilie incepand cu ora 20.30 la un concert marca Luna Amara. Cu peste 16 ani de experienta in industria muzicala si cu numeroase succese, Luna Amara se incadreaza perfect in peisajul celor mai bune trupe de rock alternativ din Romania.

Mesajul pieselor lor este puternic ancorat in social, iar versurile vorbesc exact despre “ceea ce vedem in jurul nostru, in societate, in medii mai intime sau in interiorul nostru, in sufletele noastre”.

Sunt o prezenta constanta si dorita de publicul larg, de aceea membri trupei Luna Amara au placerea sa va ofere ocazia de a vota melodiile preferate pe care doriti sa le auziti in seara evenimentului.

Pretul biletelor este de 25 RON in presale si 30 RON in ziua evenimentului.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Trupa din deschidere va fi anuntata curand precum si alte detalii despre concert. Fiti pe faza!
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D