BestMusic.ro » Concerte » Concert Lupii lui Calancea i Surorile Osoianu

Concert Lupii lui Calancea i Surorile Osoianu

Concert Lupii lui Calancea i Surorile Osoianu
Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
19 Mai 2023 // 130 LEI

 Surorile Osoianu si LUPII lui Alex Calancea anunta un turneu inedit pentru anul 2023.

Dupa spectacolul organizat in aceasta toamna la Chisinau, in cadrul caruia a fost lansat si noul album al proiectului, Surorile Osoianu si LUPII lui Calancea au primit mai multe invitatii de a sustine spectacole in diferite orase ale Romaniei. Acest fapt a convins organizatorii sa desfasoare in 2023 un turneu in Romania care va cuprinde mai multe orase.
 
Intrebati despre marele turneu al anului 2023, Surorile Osoianu si LUPII lui CALANCEA au mentionat:
 
Iulia Osoianu: “Ne dorim sa prezentam publicului din Romania cea mai recenta si ampla colaborare a Surorilor Osoianu cu LUPII lui Calancea, o colaborare ce a rezultat cu un album si multe spectacole prin tara. Am inclus pe album 15 cantece din repertoriul nostru prezentate in viziunea artistica a lui Alex Calancea. Ar fi pacat sa nu impartasim cu publicul acest tezaur.”
 
Alex Calancea: “Va fi un turneu exceptional. Va fi mai mult decat muzica. Vom pune in valoare intr-o maniera inedita cele mai pretioase cantece din patrimonial nostru cultural.”
 
Criticul muzical si compozitorul Constantin RUSNAC, Secretar General al CNRM pentru UNESCO a apreciat noua colaborare dintre Surorile Osoianu si LUPII lui Calancea:
 
“Am ramas placut surprins cand am ascultat rezultatul colaborarii dintre Surorile Osoianu si LUPII lui Calancea. Folclorul castiga aliati noi – tanara generatie, iar cei tineri ajung, prin intermediul altor ritmuri tot la radacini, la seva noastra cea de toate zilele, caci de acolo se trage totul.”
 
In anul 2021, Lupii lui Calancea si Surorile OSOIANU au initiat o colaborare speciala.  Proiectul muzical se bucura de un mare succes atat in mediul online cat si la spectacolele live. Cantecele proiectului inregistreaza milioane de vizionari pe TouTube si platformele de audio streaming. In 2022, artistii au create si un album ce cuprinde 15 cantece din repertoriul Surorilor Osoianu in viziunea artistica a lui Alex Calancea.
 
Pentru informatii despre turneu si proiect va rugam sa contactati organizatorul.
 
 
 
 
 
Biletele se gasesc in format electronic aici si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
 
 
 
 

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram