BestMusic.ro » Concerte » Concert Maluma la Romexpo, Papi Juancho Tour

Concert Maluma la Romexpo, Papi Juancho Tour

Concert Maluma la Romexpo, Papi Juancho Tour
Romexpo, Bucuresti Bd Marasti , nr. 65-67
08 Aprilie 2022 // 198-756 LEI

 In 2018, in prima zi a festivalului El Carrusel, fanii muzicii latino l-au vazut in premiera in concert in Romania pe Maluma, unul dintre cei mai apreciai artiti ai momentului la nivel mondial. In vara anului trecut, in plina pandemie, Maluma a editat al cincelea sau disc - “Papi Juancho“, care nu a putut fi prezentat live.


Insa, incepand cu luna septembrie a acestui an, Maluma a decis sa porneasca intr-un turneu mondial de promovare a noului album, care se va incheia in vara anului viitor. Turneul va ajunge i-n Romania, astfel ca, Maluma va reveni in concert la Bucureti, pe 8 aprilie 2022, cu ocazia unui eveniment ceva mai special ce va avea loc in Pavilionul central Romexpo. Un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production i D&D East Entertainment

Pe langa o serie surprize pe care Maluma le va pregati publicului roman, conceptul noului turneu, ce are o scena rotunda in mijlocul salii, va face ca artistul sa aiba o legatura mai apropiata cu fanii, iar evenimentul sa fie in cele din urma, de neuitat.

Juan Luis Londoño Arias, cunoscut drept Maluma, este un artist columbian, care s-a remarcat in 2011 prin hit-ul Farandulera, iar primul pas important l-a facut un an mai tarziu prin albumul de debut numit “Magia“. Insa, marea consacrare s-a produs in 2015 prin cel de-al doilea disc, “Pretty Boy, Dirty Boy“, material placat cu 8 discuri de platina. De atunci, Maluma a ajuns unul dintre cei faimoi artiti latino, avand colaborari cu Jennifer Lopez, Madonna, Shakira i Ricky Martin, printre muli alii, a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, in categoria "Best Latin America Central Act", dar i la gala Latin Grammy Awards, pentru "Best New Artist". Ultimul sau disc, Papi Juancho, care va fi prezentat in premiera in Romania, a fost deja placat cu apte discuri de platina i a intrat in mai toate topurile de specialitate, inclusiv in celebrul Billboard 200.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Pentru un numar limitat de bilete preurile Early Bird vor fi:

Diamond Circle - Limited Early Bird – 594 lei in loc de 691 lei.
Intrare generala (general admission) - Exclusive Early Bird – 194 lei in loc de 292 lei.

Dupa epuizarea biletelor de tip Early Bird pentru Diamond Circle i Intrare generala (general admission), preurile de vanzare a biletelor vor fi Diamond Circle – 691 lei i Intrare generala (general admission) – 292 lei.

De asemenea, fanii Maluma au la dispoziie i categoria VIP la preul de 756 lei. Biletele VIP au acces la etaj intr-o zona special amenajata cu canapele si facilitati VIP. Mai multe detalii vor fi prezentate de catre organizator in curand.

Pentru show-ul Maluma de la Bucureti, biletele vor fi puse in vanzare pe 21 decembrie 2021 la ora 11.00 in reteaua iabilet.ro 

Un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production i D&D East Entertainment