BestMusic.ro » Concerte » Concert Michael Bolton

Concert Michael Bolton

Concert Michael Bolton
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
28 Iunie 2009 // 100- 350 RON LEI

Michael Bolton revine in Romania pe 28 iunie, pentru a concerta pe scena Salii  Palatului din capitala.

Organizatorul evenimentului, The Agent.ro , a stabilit toate detaliile, astfel ca in zilele urmatoare biletele vor fi puse in vanzare si vor putea fi achizitionate de la Sala Palatului, reteaua magazinelor Diverta sau online prin www.myticket.ro .

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: Cat.I – 350 RON, Cat.II – 250 RON, Cat.III – 150 RON si 100 RON.

Concertul intitulat  “The very best of me”  ce urmeaza a fi prezentat la Bucuresti, va cuprinde toate hiturile talentatului artist, ce s-au clasat in toti acesti ani pe primele pozitii ale topurilor  din intreaga lume, precum: “"How Am I Suppose to Live Without You",", “A love so beautiful”, “How can we be lovers”, "When a Man Loves a Woman", "Said I Loved You... But I Lied" sau "Can I Touch You There.

Avand 53 de milioane de exemplare vandute la activ, cu doua premii Grammy in palmares si sase trofee `American Music Awards`, Michael Bolton este unul dintre cei mai faimosi artisti internationali.

Dincolo de piesele proprii, de ani de zile el compune melodii incarcate de pasiune, pentru colegi la fel de celebri, precum:  Barbra Streisand, Cher, Kenny G., Kenny Rogers si multi altii.

Este si co-autor al unor piese veritabile din repertoriul lui Bob Dylan, Babyface, Diane Warren, avand onoarea de a canta alaturi de Pavarotti, Placido Domingo, Ray Charles si BB King.

Este fondatorul unei institutii de ajutorare care adaposteste, asista si educa femeile si copiii saraci, ori victime ale diferitelor abuzuri. S-a implicat activ in cercetarile privind tratarea cancerului si a donat peste 3,7 milioane de dolari in scopuri caritabile. Un filantrop adevarat, dar in acelasi timp si un artist complet.

TheAgent.ro


 

Tags: sala palatului Michael Bolton