BestMusic.ro » Concerte » Concert Mihai Margineanu pe 4 februarie la Hard Rock Cafe

Concert Mihai Margineanu pe 4 februarie la Hard Rock Cafe

Concert Mihai Margineanu pe 4 februarie la Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
04 Februarie 2022 // 94-114 LEI

 BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, vineri, 4 februarie, incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu Mihai Margineanu!

Evenimentul va respecta normele in vigoare la data acestuia.

La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%

Mihai Margineanu este un artist prolific si una din cele mai simpatice si neconventionale figuri ale scenei actuale. Orice concert al lui este un prilej de voie buna. Cantarile simpaticului solist se transforma rapid in adevarate petreceri, la care spectatorii canta cot la cot cu acesta si danseaza nestingheriti, pentru ca showurile lui vin garniste cu glume bune si texte mesterite cu mult haz.

Versurile sunt adeseori explicite, in dulcele sau stil propriu. Desi s-a lansat in muzica destul de tarziu, la varsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant, reusind sa lanseze 6 albume si sa aiba colaborari cu diversi artisti, printre care Parazitii si Cheloo. Margineanu este cunoscut cinefililor si din rolul lui Ardiles, pe care-l joaca in cel mai iubit serial de comedie romanesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinti, unde asigura si coloana sonora.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 139 de lei, cu loc la masa in fata scenei

- Acces General: 89 de lei, cu loc la masa in sala 

Se adauga comisionul de emitere bilet de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 144 de lei, cu loc la masa in fata scenei 

- Acces General: 94 de lei, cu loc la masa in sala 

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 

Locatia dispune de locuri de parcare.

Puteti adauga la comanda si optiunea FLEX. FLEX e o asigurare suplimentara pentru fanii care vor sa cumpere bilete din timp dar care vor si siguranta ca in cazul in care nu mai pot participa la evenimente, isi primesc rapid inapoi banii platiti pe bilet/e, in conformitate cu termenii si conditiile iabilet. Daca achizitionezi serviciul FLEX poti renunta la bilet/e cu maxim 72 de ore inainte de ziua in care are loc evenimentul. si primesti inapoi toata suma platita pentru biletul la care renunti, in 5 zile lucratoare, mai putin contravaloarea serviciului FLEX si a comisioanelor suplimentare achitate, precum pretul serviciilor de intermediere / de procesare ori administrare a comenzii / de emitere bilet.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram