BestMusic.ro » Concerte » Concert Mike Godoroja & Blue Spirit

Concert Mike Godoroja & Blue Spirit

Concert Mike Godoroja & Blue Spirit
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
19 Mai 2019 // 30-40 LEI

Pe 19 mai, de la ora 21.30, Hard Rock Cafe va invita la un concert inedit de jazz si blues alternativ, marca Mike Godoroja & Blue Spirit.

Spectacolul „Va rog sa aveti o viata frumoasa!” este unul special creat pentru publicul din Hard Rock Cafe sub titulatura uneia dintre cele mai populare piese ale proiectului, la fel ca melodia „Nascut in Romania”, care a depasit 250.000 de vizualizari pe YouTube. Alaturi de Mike si Blue Spirit ii veti putea asculta live pe invitatii speciali: Marius Mihalache, Arabela Nicolau, Eugen Cristea si Eugen Mihaescu.

Sunt peste 30 de ani de cand Mike Godoroja face muzica si sprijina artistii si muzica de calitate din Romania. A inregistrat cu Blue Spirit 8 albume si a compus melodii pentru Iris, Felicia Filip si Blue Spirit. A fost producatorul muzical al evenimentelor care i-au adus in Romania pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Big Mountain, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett si David Palmer.

Marius Mihalache va canta alaturi de Mike Godoroja cel mai recent cantec „La Chilia in port”, o adaptare dupa popularul si legendarul bocet lautaresc de puscarie a lui Puiu Siru, si va aduce un fragmentarium din spectacolul „Saftita” de la Teatrul National, alaturi de Arabela Nicolau.

Eugen Cristea va remonta o serie de secvente de blues si poezie din premiatul spectacol Diavolul si Robert Johnson, aducand pe scena poeme ale lui Langstone Hughes, Walt Whitman, Marin Sorescu sau Nichita Stanescu, dar la randu-i va canta alaturi de Mike ceva blues si folk intr-un happening surprinzator.

Eugen Mihaescu, leader-ul formatiei Krypton, care a cantat alaturi de Mike ani de zile inclusiv in turneul de 30 de zile din noiembrie 2019, va aduce chitara sa romantica cu parfum de Al di Meola pe scena de la Hard Rock Cafe.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- 30 lei, acces general, cu loc la masa;

- 40 de lei, VIP, cu loc la masa in fata scenei.

Sunt disponibile si bilete fara loc, la pretul de 30 de lei.

Un eveniment recomandat de Magic FM.