BestMusic.ro » Concerte » Concert Mircea Baniciu

Concert Mircea Baniciu

Concert Mircea Baniciu
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
12 Septembrie 2019 // 89-109 LEI

 BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, pe 12 septembrie, incepand cu ora 21:30, la un concert cu Mircea Baniciu & Band.

Mircea Baniciu este un nume de referinta in muzica rock romaneasca, fiind precursorul genului etno rock, activ inca de la inceputul aniilor ’70, continunad sa isi cante muzica “subversiva”, in ciuda cenzurii impuse de regimul communist.

Mai intai ca solist vocal al trupei Phoenix unde a lansat hituri nemuritoare, in trupa Pasarea Colibri, alaturi de care a scris o noua poveste de success, si Pasarea Rock compusa din fosti membri Pheonix. Baniciu a continuat sa se exprime prin muzica indierent de obstacolele intalnite in calea sa, pastrand o cariera solo de invidiat.

Concertele Mircea Baniciu te vor teleporta inapoi la radacina muzicii rock romanesti ce se canta candva, pe ascuns in cluburi underground.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 Biletele au urmatoarele preturi:

 - VIP: 109 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 89 de lei, cu loc la masa in sala

- Fara loc: 89  de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care i?i reamintesc de legendele muzicii ?i calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM