BestMusic.ro » Concerte » Concert Mircea Vintila pe 24 noiembrie la hard Rock Cafe

Concert Mircea Vintila pe 24 noiembrie la hard Rock Cafe

Concert Mircea Vintila pe 24 noiembrie la hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe, Bucuresti
24 Noiembrie 2017 // 25-100 Lei LEI

Mircea Vintila revine pe 24 noiembrie la Hard Rock Cafe intr-un eveniment din care nu vor lipsi invitatii si momentele surpriza.

Programul concertului, devenit adevarat simbol al toamnei, va include cele mai cunoscute titluri lansate de indragitul cantautor. „Popa Nan”, „Hanul lui Manuc”, „Adio, deci pe curand”, „Peste rabdari”, dar si incantatoarele „Miruna” si „Musette” sunt numai cateva dintre motivele care va vor face sa zambiti, sa cantati si sa va bucurati de un show deosebit in compania cavalerulului rimelor cu talc.

Despre concertul din 24 noiembrie Mircea Vintila a spus: „revin cu drag si cu toata inima la Hard Rock Cafe, o casa a muzicii unde mereu gasesc un public select, cald si entuziast. Va astept si de aceasta data la o seara de povesti puse pe note muzicale, cu si despre prieteni vechi.”

Mircea Vintila ii va avea alaturi, pe instrumentistii din trupa Brambura in acest spectacol ce marcheaza al cincilea an consecutiv in care cantautorul revine, in miez de noiembrie, pe scena din Hard Rock Cafe.

Pentru concertul din 24 noiembrie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete.

Categoria VIP - 100 lei (loc la masa in fata scenei, intalnire cu artistul, poza si autograf) ( 10 bilete )

Categoria 1 - 60 lei, cu loc la masa in fata scenei ( 50 de bilete )

Categoria 2 - 40 lei, cu loc la masa in sala ( 200 de bilete )

Categoria 3 - 25 de lei, loc in picioare ( 50 de bilete )

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.