BestMusic.ro » Concerte » Concert Moonlight Breakfast

Concert Moonlight Breakfast

Concert Moonlight Breakfast
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
06 Martie 2019 // 64 - 95 LEI LEI

Miercuri, 6 martie , BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe de la ora 21:30 la un show cu Moonlight Breakfast !

Moonlight Breakfast s-a infiintat in 2011 si a inceput in forta cariera muzicala odata cu deschiderea concertului Jamiroquai de la Mamaia. Prima piesa a trupei a putut fi auzita la Radio Guerrilla, urmata de o serie de alte piese si din ce in ce mai multe concerte live.Trupa inseamna o combinatie castigatoare de talente puse pe tava de Bazooka (tobe si clarinet), Aditza (chitara, keys si sampler) si Christie (voce). Sound-ul abordat ar putea fi descris ca fiind electro imbracat in nuante de soul si funk „retroelectro”, dupa cum il definesc chiar membrii trupei.

Trupa a urcat pe scena in deschiderea concertelor Parov Stelar Trio si De – Phazz din Viena, urmat de un recital in deschiderea concertului Hurts, tot din Viena. Piesa lor „No More” a fost inclusa pe compilatia „Superfly – We Are 5,” alaturi de artisti ca Amy Winehouse, Jason Mraz, Frank Ocean, Marvin Gaye sau Ben L Oncle Soul.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reintalnirea cu legendele muzicii, intr-o atmosfera unica. Artistii preferati sunt chiar langa tine, colectia de suveniruri te poarta printre file din istoria rockului si calitatea sunetului iti ofera cea mai placuta experienta live.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

 

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 95 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 64 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 64 de lei

 

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

 Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM