BestMusic.ro » Concerte » Concert Moonlight Breakfast #liveintheGarden

Concert Moonlight Breakfast #liveintheGarden

Concert Moonlight Breakfast #liveintheGarden
Strada Batiștei nr. 14, Bucuresti
17 Iulie 2021 // 75-100 LEI

 Urban si sofisticat.

Acesta va fi sound-ul pe care-l vom auzi pe 17 Iulie, la gradina! Moonlight Breakfast care va concerta pentru prima data la noi este una dintre putinele trupe romanesti care a reusit sa se impuna pe scena internationala.

Gradina Urbana va asteapta la concert sambata, pe 17 Iulie!

Eveniment in parteneriat cu Carlsberg, Domeniile Samburesti si Aqua Carpatica

Sambata | 17 Iulie | Greet: 19:00

Strada Batistei nr. 14 (in spatele hotelului InterContinental)

Bilet: 75 Ron (primele 50 locuri) | 100 Ron acces general

Avem rugamintea sa luati in considerare ca  la ora 22:00, conform noilor reglementari!

Informatii:

Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.

Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.

Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.

 Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.

 Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.

 Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.

 Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.

 Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.