BestMusic.ro » Concerte » Concert My Queen cu Dan Helciug

Concert My Queen cu Dan Helciug

Concert My Queen cu Dan Helciug
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
03 Mai 2019 // 35 - 49 LEI LEI

Va invitam pe 3 mai la Hard Rock Cafe la proiectul omagiu muzical dedicat trupei britanice Queen, "My QueenT, creat de Dan Helciug (in 2017) si sustinut de o echipa formidabila de profesionisti :Emil Chican, Lyuben Gordievski , Mihai Manzar, Andrei Ilie, Logofatu Marcel, Daniel Nicolae!

Nu este un look-alike band. Proiectul inca de la lansare a avut parte de un succes neasteptat si a fost cantat in multe festivaluri ( Danube Rock Festival, Stonebird Fest,  Eurovision...etc) teatre, cluburi de prestigiu (Hard Rock Cafe)

Dan Helciug performeaza muzica trupei Queen incepand cu  anul 2011 (in proiectul international Mozart Rocks)

Concertul este unul electrizant, o experienta emotionala unica unde publicul de fiecare data este al doilea solist vocal pe scena.

 

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 49 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 35 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 35 de lei

 

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM