BestMusic.ro » Concerte » Concert Nicoleta Nuca

Concert Nicoleta Nuca

Concert Nicoleta Nuca
Bucuresti
24 Martie 2017 // 30-50 LEI

Ai admirat-o intr-un cunoscut show de talente, iar acum ai sansa sa o asculti live, la Hard Rock Cafe, vineri, pe 24 martie! In luna dedicata iubirii, Nicoleta Nuca te asteapta la un concert in care vei asculta melodii de suflet din repertoriul propriu, dar si hituri internationale.

Cu o prezenta ce nu trece neobservata si un timbru vocal aparte, Nicoleta Nuca a lasat o impresie puternica la edita din 2014 a showului de talente X Factor. Dupa ce si-a incheiat parcusul din concurs, Nicoleta a pornit pe calea unei cariere solo. La inceputul anului trecut a lansat single-ul de mare succes “Nu sunt”, care a acumulat peste 14 milioane de vizualizari pe You Tube, iar videoclipul “Linistea”, lansat in decembrie 2015, a depasit deja miioane de vizualizari.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 50 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 30 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 30 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artitii tai preferai i sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care ii reamintesc de legendele muzicii i calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM