BestMusic.ro » Concerte » Concert Nicu Paleru

Concert Nicu Paleru

Concert Nicu Paleru
Strada Arhitect Hârjeu, Bucuresti
29 August 2020 // 58.27-84.76 LEI

 Tonul petrecerii se da sambata, 29 august 2020, la Amfiteatrul Mihai Eminescu din Parcul National Bucuresti, alaturi de Nicu Paleru.Artistul va invita sa fiti alaturi de el la o super petrecere cu voie buna, cu multa distractie si muzica de petrecere, asa cum ii place romanului.

Intrarea in incinta Centrului Cultural „Mihai Eminescu”(fostul Teatru de Vara 23 August)  se face din strada  Arh. Hirjeu nr. 61.

Capacitate maxima admisa de lege este de 500 persoane.

Evenimentul va fi organizat respectand toate normele impuse de catre autoritati in aceasta perioada.

La intrarea in locatie va rugam sa va asigurati ca aveti la dumneavoastra si ca purtati masca de protectie. Se vor respecta cu strictete toate masurile sanitare de protectie!

Fiecarui spectator i se va lua temperatura inainte de a i se permite accesul in spatiul dedicat desfasurarii spectacolului, care va avea loc in aer liber. De asemenea, se va pune la dispozitie dezinfectant si se va respecta distanta intre spectatori.

Evenimentul este organizat de Sprint Music si sustinut de National FM, 100% muzica romaneasca.

Nicu Paleru este unul dintre cei mai cunoscuti cantareti romani de muzica de petrecere. S-a nascut la data de 23 aprilie 1973 in Pitesti, judetul Arges intr-o familie de oameni care iubeau muzica. Tatal sau canta la acordeon, iar mama sa iubea romantele si cantecele populare, transmitandu-i si fiului lor aceasta pasiune pentru muzica. A absolvit cursurile Scolii Populare de Arta din Pitesti, sectia canto-muzica usoara, iar prima data a urcat pe scena la festivalul “Laleaua de Aur” din Arad. Era pasionat de muzica usoara si astfel, in anul 1985 infiinteaza formatia INEDIT care dainuie doar cativa ani, iar apoi Nicu incearca sa se afirme singur pe acest drum.

De-a lungul timpului a colaborat cu artisti precum: Nelu Miron, Maria Carneci, Florin Petrescu, Florin Peste, Irina Loghin, Jean de la Craiova, Ionut Dolanescu, Benone Sinulescu si altii.

In anul 2000, artistul se reprofileaza pe alt gen de muzica si anume, cel de petrecere. In acest sens colaboreaza si scoate mai multe albume impreuna cu artisti precum: Stana Izbasa, Adriana Antoni, Emilia Ghinescu. Melodia si albumul care l-a facut celebru este “Eu beau vinu' cu borcanu' vol. 1 – 5”, “Vinu' lu' Paleru”, “La sprit cu Nicu Paleru”, “La nunta cu Nicu si Emilia”, “Lacrimi de parinti” cu Adriana Antoni si altele.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D