BestMusic.ro » Concerte » Concert Nikos Vertis

Concert Nikos Vertis

Concert Nikos Vertis
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
26 Februarie 2020 // 150-300 LEI

 Nikos Vertis, cel mai popular artist al Greciei, revine in Romania, pentru al patrulea an consecutiv, cu un concert live de exceptie, de aceasta data pentru trei zile, care va avea loc pe 26, 27 si 28 februarie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Capitala.

Nikos Vertis a pregatit un show spectaculos, construit cu dragoste si pasiune, dar mai ales cu respect pentru fanii din Romania, care si-au manifestat intens dorinta de a-l revedea pe celebrul artist grec.

“Tot ce imi doresc este ca muzica mea sa atinga cat mai multe suflete si sa bucure cat mai multi oameni. Pentru mine, satisfactia publicului reprezinta succesul. Le multumesc tuturor romanilor care iubesc muzica mea si ii asigur ca dragostea lor ma onoreaza si ma obliga. Va astept pe toti pe 26,  27 si 28 februarie, la Sala Palatului, sa cantam, sa dansam, sa traim impreuna momente de neuitat.” – Nikos Vertis

Interpret, compozitor, textier, Nikos Vertis este la ora actuala cel mai popular artist al Greciei, avand totodata o cariera internationala de succes in Australia, America de Nord, Europa sau Israel. Parcursul lui Nikos Vertis in lumea muzicii a inceput spectaculos, primul sau album, din 2003, obtinand titlul de Debutul Anului si Discul de Platina pentru primul single. Nikos Vertis a devenit una dintre cele mai bune voci ale Greciei, iar albumele sale au continuat sa obtina Discuri de Platina si de Aur. Laika, stilul muzical abordat de Nikos Vertis este o imbinare de muzica traditionala greceasca cu pop si dance. Vocea speciala a lui Vertis si emotia pe care o transmite asigura succesul tuturor concertelor live pe care le sustine. Nikos Vertis este recunoscut ca cel mai popular artist, cu un respect deosebit pentru public.

Concertul Nikos Vertis Live la Sala Palatului va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului precum si piese noi in premiera pentru publicul din Romania . Nikos Vertis va fi acompaniat de propria orchestra de muzicieni si va prezenta un show la cele mai inalte standarde.

Biletele sunt disponibile in reteaua iaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D