BestMusic.ro » Concerte » Concert Orkid la Expirat pe 30 ianuarie

Concert Orkid la Expirat pe 30 ianuarie

Concert Orkid la Expirat pe 30 ianuarie
Expirat Halele Carol, Bucuresti Strada Doctor Constantin Istrati 1
30 Ianuarie 2022 // 40 LEI

 Accesul se va face exclusiv pe baza certificatului verde COVID-19. Acesta este disponibil pentru:

• PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze si care au implinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

• persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-CoV2.

Certificarul verde COVID-19 se poate deacarca de aici: https://certificat-covid.gov.ro

Suntem obligati sa verificam aceste documente la acces.

Este obligatorie purtarea mastii de protectie pe toata durata evenimentului.

Orkid lanseaza Up North, cel de-al treilea single de pe viitorul lor album – In the Light We Are Safe – care il are ca producator pe Adrian Despot si este inregistrat la VdV Music Studio pe parcursul ultimului an. Videoclipul este realizat de artistul visual Matei Bacanu

Orkid, trioul de shoegazeri nervosi din Bucuresti, isi definesc stilul ca fiind post-traumatic blues. Pentru ei este definitorie afectiunea si respectul pentru balene, orci si tot felul de alte bestii marine, terestre si extraterestre.

Avand infleunte diverse, de la punk si garage la post-metal, de la indie si blues la math, prog sau chiar muzica academica, Orkid au lansat primul lor LP - Standing Still in the Dark - in octombrie 2016, urmat de single-ul Beasts Apart in decembrie 2017, apoi de EP-ul (soundtrack) Suruaika in aprilie 2018. La sfarsitul lui 2018, single-ul Daily Extinction marcheaza prima colaborare cu Adrian Despot ca producator, la VdV Music Studio.Apoi, in martie 2020, apare EP-ul Deraiat, primul lor material in limba romana si totodata produsul care cimenteaza relatia pe care trio-ul o are cu Adrian Despot, Sorin Pupe Tanase si VdV Music Studio, Orkid gasindu-si mood-ul si sound-ul ideal in aceasta formula de studio.

Alaturi de cei doi, Orkid va lansa al 4-lea material discografic in martie, LP-ul In the Light We Are Safe.

In cei 6 ani de existenta au sustinut peste 150 de concerte, au cantat in deschiderea unor formatii ca: Mogwai (Scotia), Death in Vegas (Anglia), Mono (Japonia), The Underground Youth (Anglia), dar si a celor mai populare formatii autohtone – Vita de Vie, Suie Paparude, Coma, Emil etc. Au aparut intr-un show televizat la TVR1 – Starea Natiei, 2019 – si in zeci de emisiuni radio – Radio Guerrilla, Tananana, Gold FM, Rock FM etc.

Pentru ca doi dintre orci vin din zona productiilor vizuale, Vlad este de formare scenarist si regizor de film, iar Radu este animator si artist grafic, Orkid este un produs cinematic, care pune accentul si pe vizualuri animate, ilustratie si design.

Orkid sunt:

Vlad Ilicevici: chitare, synthuri, voce

Radu Pop: percutie, synthuri

Mihnea Dumitrescu: bass

GUNSHEE - si-a inceput activitatea concertistica in 2019 (desi bazele proiectului au fost puse inca din 2015). Muzica lor se incadreaza in zona de rock progresiv instrumental, cu elemente experimentale, stoner, punk, printre altele. Pe data de 15 iulie 2021, trupa a lansat primul album, cu numele de "Friends Through Here", care contine piese inregistrate in studio, dar si o varianta live a piesei Thomas, inregistrata in Club Quantic in 2019.

Recent, trupa a castigat Marele Premiu si Premiul UndergroundMusic pentru originalitate in cadrul festivalului concurs Posada Rock 2021.

Ce trebuie sa stii inainte sa-ti iei bilet?

• Concertele de la Expirat sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze si care au implinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-CoV2.

• Te rugam sa ai la tine certificatul verde COVID-19 la punctul de acces si sa il arati impreuna cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente. Ne rezervam dreptul de a refuza accesul oricarui detinator de bilet care nu prezinta aceste documente impreuna cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentarii documentelor conexe este considerat o incalcare a regulilor de acces la concert, iar in acest caz biletul se invalideaza si nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vandut altei persoane.

• Te rugam sa nu renunti inca la masca de protectie. Ea trebuie purtata in interior, in spatiile comune si la bar. Te rugam sa respecti normele in vigoare, sa folosesti dezinfectantii pusi la dispozitie de noi, sa respecti regulile de distantare sociala si sa ai grija de tine si de cei din jur.

• Am limitat pe cat posibil numarul de bilete in asa fel incat sa fim confortabili in spatiul destinat concertului. Vindem mai putine bilete decat ne permite capacitatea, insa te rugam si pe tine sa respecti criteriile de distantare impuse de lege. Avem loc suficient cat sa va putem gazdui pe toti, in siguranta.

• Copiii sub 12 ani au acces gratuit atat timp cat sunt insotiti de un adult platitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui certificat verde COVID-19. Daca copilul are peste 5 ani va trebui sa poarte masca.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram