BestMusic.ro » Concerte » Concert Oscar And The Wolf @ /FORM Space

Concert Oscar And The Wolf @ /FORM Space

Concert Oscar And The Wolf @ /FORM Space
/FORM SPACE, Cluj Napoca Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400000
06 Aprilie 2022 // 89-130 LEI

 Renumitul artist belgian Max Colombie, cunoscut sub numele de scena Oscar and the Wolf, revine in Romania pentru doua showuri, la Bucuresti si la Cluj-Napoca, pe 5 aprilie 2022 la Quantic Club si pe 6 aprilie 2022 la /FORM Space. Primele 200 de bilete au pret earlybird si se pun in vanzare vineri, pe 1 octombrie, la ora 11:00 pe iabilet.ro

Oscar and The Wolf este pseudonimul artistului Max Colombie care si-a inceput cariera pe scena muzicala din Belgia de mai bine de 10 ani, iar activitatea sa a variat de-a lungul carierei sale de la indie folk la dream pop si pop electronic.

Cantaretul a devenit cunoscut prima data in 2013 cu single-ul "Orange Sky" pentru stilul sau unic imbinand elemente de indie, baroque pop si muzica electronica.

Pana in prezent Oscar and The Wolf are numeroase single-uri de succes si doua albume de studio lansate, cu un al treilea in productie ce urmeaza sa fie lansat in octombrie 2021, album ce se va numi "The Shimmer".

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele costa:

- 79 lei earlybird - primele 200 de bilete

- 99 lei presale 

- 120 lei la intrare

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 10 lei.

Evenimentul va respecta normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia.

Un eveniment BestMusic Live Concerts


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram