BestMusic.ro » Concerte » Concert Pasarea Rock - Baniciu, Tandarica, Kappl, pe 18 octombrie

Concert Pasarea Rock - Baniciu, Tandarica, Kappl, pe 18 octombrie

Concert Pasarea Rock - Baniciu, Tandarica, Kappl, pe 18 octombrie
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
18 Octombrie 2017 // 60 - 80 Lei LEI

Miercuri pe 18 octombrie, de la ora 21:30, va asteptam la Hard Rock Cafe la un concert cu super grupul Pasarea Rock !

Pasarea Rock este un proiect lansat pe piata muzicala din Romania in martie 2014. Ajunsi la varsta maturitatii artistice, Mircea Baniciu, Josef Kappl si Ovidiu Lipan Tandarica au intelepciunea de a nu se rupe de trecut, ci de a cauta in experienta comuna a tineretii puterea si forta de a duce mai departe o poveste care a facut legenda, povestea trupei care i-a consacrat, Phoenix. Proiectul este intregit de Sorin Voinea si Nicu Patoi.

De la infiintare, trupa a lansat un album, doua EP-uri si mai multe videoclipuri, iar turneele sustinute de Pasarea Rock in ultimii trei ani au confirmat, la nivel national, succesul proiectului.

Repertoriul Pasarea Rock include compozitiile originale precum Praznic naprasnic, Calusandra, Pasarea Calandrinon, Legenda, Epitaf, Zoreaua, piese din prima opera rock-simfonic Mesterul Manole, cum ar fi Pe Arges in jos sau Rugaciune catre Domnul si hituri binecunoscute interpretate de Mircea Baniciu, Hanul ulciorului nesecat sau Esarfa in dar.

Pasarea Rock a lansat primul sau album muzical, Legenda, in toamna lui 2016, in cadrul unui format unic la nivel european si special creat pentru a surprinde publicul, oferind o experienta de neuitat. Tematica evenimentului a adus in actualitate traditiile romanesti, printr-un spectacol inedit si incitant, care s-a desfasura pe fondul unor efecte speciale, cascadorii si proiectii, realizate intr-un decor de film si menite sa transmita publicului spiritul Pasarea Rock. In arena amenajata de Basme cu cai, spectatorii au fost transpusi intr-o atmosfera medievala, de poveste, membrii formatiei fiind protagonistii unor scene care amintesc de haiducii de odinioara.

Albumul Legenda este esenta existentei unei trupe prezenta pe piata muzicii romanesti de trei ani, fiind rodul muncii consecvente si reprezantand renasterea genului muzical, cu influente din folclorul romanesc si cel balcanic.

„Pasarea Rock impleteste stilul muzical al anilor ‘70 cu influentele moderne si ne bucuram ca prin muzica noastra am atins iubitori ai rockului de toate varstele. Ne mandrim sa descoperim adolescenti care vin la concertele noastre si savureaza muzica pe care o cantam cu placere de-o viata”, a declarat Mircea Baniciu.

„In perioada de existenta a trupei, am realizat foarte multe lucruri deosebite. N-am stat pe loc, ci am muncit consecvent si roadele au inceput sa se vada. Prin Legenda ne-am dorit sa aducem o schimbare in domeniu, intr-o vreme in care muzica e lipsita de continut si mesaj”, a completat Josef Kappl.

„Am crescut si ne-am format pe ritmuri de rock, iar acum e timpul sa dam inapoi ceva din ce am primit si sa formam generatiile care vor duce traditia mai departe. Ne propunem sa aducem in fata publicului muzica rock de esenta tare”, a conchis Ovidiu Lipan Tandarica. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 80 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 60 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 60 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

 

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FMClick pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D