BestMusic.ro » Concerte » Concert Phoenix la Club Rockstadt pe 26 noiembrie

Concert Phoenix la Club Rockstadt pe 26 noiembrie

Concert Phoenix la Club Rockstadt pe 26 noiembrie
Rockstadt, Brasov Lucian Blaga nr. 13, 500008, Brasov, Romania
26 Noiembrie 2020 // 60 LEI

 Nicu Covaci are o cariera exceptionala de mai bine de o jumatate de secol. Noua trupa Phoenix reprezinta un capitol unic in rockul romanesc iar turneul national la cererea publicului continua in mai multe orase. Merge pe aceeasi linie si se numeste „Fie sa Renasca!” , un nume ce are un aer razboinic. .

Phoenix a hranit spiritual generatii de romani, a lansat mari muzicieni si piese nemuritoare Noii membrii ai formatiei au abordat numeroase subgenuri ale rock-ului, traseul stilistic al formatiei pornind de la muzica beat, rock psihedelic, hard rock, ajungand la etno - rock. Piese celebre au fost , sunt si inca vor fi fredonate de generatii intregi: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Voda ”, „Strunga”, „Canarul”, „Mugur de fluier”, „Mica tiganiada”, „Nunta” sunt capodopere, care inca scriu istoria Phoenix.

”Mesajul turneului este credinta in continuitate: Phoenix si-a castigat pe deplin drept numele care i-a intuit inca de pe atunci destinul, si renaste cu fiecare pas spre viitor. Visul meu? Sa stau intr-o zi in sala, sa aplaud o tanara formatie Phoenix... Fata verde, Mugur de fluier, precum si altele pe care le vom anunta curand, in viitoarele concerte, au fost nu doar muzica ci si simboluri. Ele continua sa existe si sa fie puse in valoare de o generatie tanara, straina de vremurile noastre, de credintele sau spaimele noastre. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni si prin ei pasarea a dovedit ca poate, pentru a cata oara?, sa renasca. Iar zborul ei, de fapt, e mai frumos decat oricand...” (Nicu Covaci).

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco,Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D