BestMusic.ro » Concerte » Concert Phoenix "Sinteza-Rapsodia"

Concert Phoenix "Sinteza-Rapsodia"

Concert Phoenix
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
04 Ianuarie 2019 // 70-90 LEI LEI

Dupa anul 2017, in care mitul a aniversat 55 de ani de la momentul expozitiunii, Phoenix se intoarce in fata publicului cu un proiect inedit: o sinteza intre ciclul Anotimpurilor prezente pe albumul „Cei ce ne-au dat nume” si Rapsodia 1, emblematica pentru George Enescu.

Muzica lui George Enescu nu se reduce la o cercetare ornamentala si estetica, ci ea ramane revelatia unei realitati ascunse. Ca si pasarea Phoenix, este el insusi o stare muzicala, o muzica vie si generos comunicativa, cu un zbor echivalent cu opera, un mit daruit tuturor.

Ca in orice proiect initiat, starea de a fi a pasarii Phoenix este si aici cea de daruire, si intr-o continua lupta cu diferitele cortine ale fiintei, ea regandeste mereu constructia actului artistic. Astfel, isi propune  raspunsul printr-o sinteza intre celebrele „Anotimpuri”, din timpul celor care „ne-au dat nume” (muzica arhaica, cu trimiteri profunde, dar traita prin forta instrumentelor moderne) si sensibilitatea clasica a marelui compozitor Enescu.

Proiect de inalta tinuta culturala insa fara pretentii exclusiviste, „Sinteza” isi propune a fi un concert caracterizat prin accesibilitate, cu toata-i mirifica metaforie, prin viziune si profesionalism, un concert in care acordurile rock si ethno-rock care au transformat formatia Phoenix in unicat vor purta permanentul mesaj – unul de chemare spre radacini culturale astazi lipsite de atentie.

Concertul va avea loc la Hard Rock Cafe in 4 ianuarie, la ora 22:30. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro si in reteaua IaBilet.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.