BestMusic.ro » Concerte » Concert Pink Floyd Legend

Concert Pink Floyd Legend

Concert Pink Floyd Legend
Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
18 Septembrie 2021 // 70-230 LEI

 Creat in anul 2005, Pink Floyd Legend este recunoscut drept grupul italian cu cel mai mare succes in interpretarea muzicii formatiei Pink Floyd, gratie realizarii unor spectacole perfecte, rod al studierii aprofundate a partiturilor si a concertelor live pe care trupa engleza le-a sustinut de-a lungul anilor.

Punerea in scena a tuturor spectacolelor, ca in adevaratele showuri ale celor de la Pink Floyd, dispune, pe langa proiectii video ale altor evenimente similare din trecut pe un mare ecran circular, de un joc de lumini incredibil si de efecte scenografice surprinzatoare care reusesc sa recreeze acel spectacol total permitand ca publicul sa traiasca o Experienta Pink Floyd de neuitat.

Pink Floyd Legend sunt prima trupa din lume care au facut un turneu cu capodopera din 1970, interpretata cu cor si orchestra, reproducand astfel atmosfera originala ! Din 2018, peste tot unde a fost interpretat concertul ATOM HEART MOTHER, a fost primit cu mare entuziasm de public si de criticii muzicali !

In anul 2021 va incepe turneul European al grupului Pink Floyd Legend (turneu amanat din cauza Pandemiei), in cadrul caruia, pentru prima data, este programata o etapa in Romania, in splendida locatie a Arenelor Romane din Bucuresti, unde va rasuna, pe data de 18 septembrie, “ATOM HEART MOTHER”!!

Concertul va incepe la orele 20:00, accesul publicului se va face de la orele 19:00.

Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei. Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane. Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet. Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil. Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze.

Accesul cu umbrele este interzis. Utilizarea camerelor foto si a camerelor nu este permisa.

Spectacolul incepe la ora 20:00, accesul publicului va fi permis incepand cu ora 19:00.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D