BestMusic.ro » Concerte » Concert Pop Opera la Sala Palatului

Concert Pop Opera la Sala Palatului

Concert Pop Opera la Sala Palatului
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
03 Decembrie 2021 // 110-275 LEI

 Pop si Opera: doua stiluri muzicale aparent diferite, care insa se armonizeaza perfect atunci cand sunt interpretate de mari artisti, asa cum se va intampla pe 3 decembrie 2021 la Sala Palatului, incepand cu orele 20:00, intr-un spectacol exceptional sustinut de Alessandro Safina, Marcel Pavel, Cezar Ouatu, Paula Seling, Le Div4s’ (sopranele italiene), Sorina Enea, cu Orchestra Filarmonicii "Paul Costantinescu" Dirijor Andrei Tudor, care vor intepreta arii celebre din Opere in stil Pop!

Va fi un show plin de momente emotionante, cu un repertoriu care va da fiori spectatorilor, purtandu-i intr-o calatorie de vis de-a lungul ariilor nemuritoare de Opera, interpretate in stil Pop. Alessandro Safina, Paula Seling, Le Div4s’ (sopranele italiene), Cezar Ouatu si Sorina Enea, o pleiada de staruri care vor fi cu voi pe 3 decembrie 2021 la Sala Palatului din Bucuresti, de la orele 20:00 in showul “Pop Opera”.

Surpriza noastra de Pasti!! un pachet de bilete la preturi reduse va fi la vanzare promotionala!

ALESSANDRO SAFINA – Nascut in 1963 la Siena, Alessandro Safina, este un tenor italian, foarte popular pe scenele muzicii italiene si internationale. Acesta este celebru pentru contributia adusa la coloana sonora a filmului Moulin Rouge, unde a cantat in duet cu actori precum Ewan McGregor si Nicole Kidman, dar si pentru “Your song” interpretat alaturi de un star de calibrul lui Elton John. Printre cele mai importante colaborari ale lui Alessandro Safina, pe langa cea cu Elton John, se numara si altele cu mari artisti precum Carlos Santana, Rod Stewart, Cher, Jennifer Lopez, Josè Carreras si Andrea Bocelli, alaturi de care a cantat in mai multe concerte.

Le Div4s Italian Sopranos - este un ansamblu vocal, care s-a nascut din intalnirea a 4 tinere soprane, unite de pasiunea pentru opera si de dorinta de a populariza excelenta muzicii italiene, cautand un limbaj inovativ care sa se adreseze si publicului tanar, nu doar pasionatilor de muzica clasica. Au inceput cu reinterpretarea unor pagini celebre din opere si au continuat cu melodii celebre, atat italiene cat si internationale. LE DIV4S au debutat in 2008 alaturi de Andrea Bocelli, dupa care, pe langa colaborarea permanenta cu Maestrul Bocelli care le-a oferit posibilitatea de a canta in lumea intreaga alaturi de el, desfasoara si o variata activitate de concerte la mari evenimente internationale, pe scene de prestigiu din Italia si din strainatate, primind aprecieri unanime din partea publicului si a criticilor de specialitate, fiind foarte iubite atit pentru talentul lor artistic cat si pentru originalitatea prezentarilor.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.


chilipirul-zilei.ro/

chilipirul-zilei.ro/
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D