BestMusic.ro » Concerte » Concert Red Hot Chili Peppers pe National Arena

Concert Red Hot Chili Peppers pe National Arena

Concert Red Hot Chili Peppers pe National Arena
Arena Nationala, Bucuresti Bulevardul Basarabia 37-39
31 August 2012 - 31 August 2012
31.08.2012

Concert Red Hot Chili Peppers la Bucuresti: membrii trupei si-au petrecut seara in centrul orasului

Cei de la Red Hot Chili Peppers au ajuns in Romania joi seara, cu o cursa privata ce a aterizat pe Aeroportul Baneasa. Ulterior, in timpul serii, membrii trupei au putut fi vazuti prin Centrul Vechi al orasului.

Anthony Kiedis, solistul vocal al trupei, si-a petrecut seara in Centrul Vechi la un pahar de apa alaturi de un prieten. Desi nu a acceptat sa faca poze cu fanii, el a dat totusi un autograf la masa barului la care a stat. Dupa ce a vazut ca din ce in ce mai multa lume incepe sa-l recunoasca, s-a retras linistit. Cei doi au fost condusi de catre sofer inapoi la hotel, dar Anthony a mai stat cateva minute de vorba cu cei care l-au recunoscut.

Tot in Centrul Vechi si-a petrecut seara si tobosarul trupei, Chad Smith. Acesta a acceptat totusi sa faca o poza cu niste fani.

Artistii si-au adus si familiile impreuna cu ei, fiind cazati la un hotel de cinci stele din Bucuresti. In aceasta noapte, dupa concertul de pe National Arena, formatia va pleca inspre Sofia unde vor sustine un concert maine, pe 1 septembrie.

mai mult
31.08.2012

Concert Red Hot Chili Peppers la Bucuresti: afla cate persoane sunt asteptate sa vina!

La concertul de pe Arena nationala din aceasta seara al americanilor de la Red Hot Chili Peppers sunt asteptate peste 45,000 de persoane, conform Capital.

Red Hot Chili Peppers se afla in turneul mondial de promovare a albumului "I'm With You", lansat anul trecut.

Intrarea pe National Arena se va face incepand cu ora 17:00 prin trei intrari: bulevardul Basarabia, strada Maior Coravu si strada Pierre de Coubertin. Biletule cumparate pentru acest concert permit accesul o singura data in perimetrul stadionului, pana la finalul programului. Cei care parasesc zona de concert si vor sa reintre vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou.

In deschidere vor canta trupele AAAK si Grimus, urmand ca dupa lasarea intunericului (ora 20:45), rockerii americani sa urce pe scena.

Membrii RHCP au cerut o camera de relaxare in spatele scenei, care sa fie aerisita, luminata natural si sa aiba draperii, covoare si multe plante verzi. Trupa mai doreste doua cabine separate, izolate fonic, in care Chad Smith, tobosarul trupei, si solistul Anthony Kiedis sa poata repeta in voie cu o ora inainte de show-ul de pe Arena Nationala.

via Capital

mai mult
31.08.2012

Parcare pentru spectatorii concertului Red Hot Chili Peppers!

Peste cateva ore va avea loc pe Arena Nationala concertul Red Hot Chili Peppers, ultimul din seria evenimentelor Emagic din aceasta vara! Parcarea stadionului, inaugurata in urma cu cateva zile, va putea fi folosita de fanii care vor veni cu masinile personale la concert incepand cu ora 17:00.

Ca urmare a numarului foarte mare de spectatori asteptati, pentru a ajunge la stadion organizatorii  recomanda utilizarea mijloacelor de transport in comun, insa persoanele care aleg sa vina cu masina proprie vor avea la dispozitie o parcarea supraetajata. Inaugurata recent, aceasta este disponibila la intrarea dinspre Bd. Basarabia si dispune de un numar limitat de locuri, 1200 in total, prin urmare este indicat ca cei interesanti sa vina cat mai devreme daca doresc sa beneficieze de unul dintre aceste locuri.

Accesul se va face incepand cu ora 17:00, iar programul va incepe in jurei 18:30 cu show-ul trupei AAAK, urmat de Grimus si de Red Hot Chili Peppers. Ultimele bilete mai pot fi achiztionate de la casele de bilete amenajate la cele trei intrari ale stadionului (Bd. Basarabia, Str. Maior Coravu si Str. Pierre de Coubertin). Acesta este primul concert al trupei Red Hot Chili Peppers in Romania fiind prezentat de Ursus si sustinut de Vodafone.

mai mult
30.08.2012

Ultimele bilete la Red Hot Chili Peppers + detalii program si acces

A inceput numaratoarea inversa pentru evenimentul muzical al anului, concertul Red Hot Chili Peppers ce va avea loc maine, 31 august, pe Arena Nationala, organizatorii pregatind fanilor trupei o ultima surpriza: o suplimentare de bilete, la un pret special! Evenimentul prezentat de Ursus si sustinut de Vodafone este organizat de Emagic.

Biletele ce vor fi puse astazi in vanzare sunt in numar limitat – aproximativ 500, acestea putand fi achizitionate la pretul de 155 de lei,  echivalentul unui bilet in categoria de peluza. Localizate in tribune, in sectoarele 320 si 380, aceasta suplimentare a venit in urma unor schimbari logistice, care au permis utilizarea unor  locuri pe scaun oprite initial de la vanzare din considerente de productie. Aceste bilete vor putea fi achizitionate astazi, din reteaua magazinelor Diverta, iar maine, in ziua evenimentului, exclusiv de la casele de bilete amenajate la cele trei intrari ale Arenei Nationale.

Accesul publicului la concertul de maine se va face incepand cu ora 17:00, pe la cele trei intrari amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu si Str. Pierre de Coubertin. Biletele achizitionate pentru acest concert permit accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului evenimentului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre, o vor putea face doar in urma achizitionarii unui nou bilet.

AAAK va urca pe scena in jurul orei 18:30, fiind urmata de Grimus, o ora mai tarziu. Red Hot Chili Peppers isi va incepe show-ul putin dupa lasarea intunericului, promitandu-le fanilor doua ore de adrenalina pe ritmurile celor mai cunoscute hit-uri.

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. Pe stadion va fi permis accesul cu binocluri si casti de motor, cu mentiunea ca nu vor exista cutii de valori in locatie.

De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie. De asemenea, fumatul va fi permis exclusiv in locurile special amenajate, persoanele care nu vor respecta aceasta regula, putand risca invalidarea biletului si escortarea in afara zonei de concert.

Pentru a evita posibilele aglomerari, recomandarea organizatorilor este ca publicul sa tina cont de harta atasata si sa urmeze indicatiile de acces, in functie de zona pentru care si-a achizitionat bilete:

- posesorii de bilete in zonele Gazon, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Maior Coravu
- posesorii de bilete in zona Gold Circle vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin
- posesorii de bilete in zona Tribuna 2 Est si Peluza Sud vor avea acces in locatie pe la intrarea din Bd. Basarabia

De asemenea, este recomandata utilizarea mijloacelor de transport in comun, in ziua evenimentului circulatia urmand a fi inchisa dupa ora 16:00 pe strazile Maior Coravu si Pierre de Coubertin.

Concertul Red Hot Chili Peppers va avea loc pe 31 august pe Arena Nationala, fiind inclus in turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, “I’m With You”. Ultimele bilete disponibile mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, urmand ca in ziua evenimentului, vineri, 31 august, acestea sa poata fi cumparate, in limita disponibilitatii, doar de la casele de bilete amenajate la intrarile in incinta Arenei Nationale.

mai mult
28.08.2012

Concert Red Hot Chili Peppers: harta si reguli de acces

Red Hot Chili Peppers va concerta in premiera in Romania vineri, 31 august 2012. Regulile de acces si toate informatiile de care ai nevoie sunt disponibile mai jos.

Acces

Accesul publicului se va face incepand cu ora 17:00, pe la cele trei intrari amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu si Str. Pierre de Coubertin. Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre, vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou.

Program

Trupele care vor canta in deschiderea concertului Red Hot Chili Peppers sunt AAAK si Grimus, programul incepand la scurta vreme dupa deschiderea portilor, urmand ca dupa lasarea intunericului rockerii americani sa urce pe scena.

Este interzis

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. Pe stadion va fi permis accesul cu binocluri si casti de motor, cu mentiunea ca nu vor exista cutii de valori in locatie.

De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

Harta

Pentru a evita posibilele aglomerari, recomandarea organizatorilor este ca publicul sa tina cont de harta de mai jos si sa urmeze indicatiile de acces, in functie de zona pentru care si-a achizitionat bilete:

- posesorii de bilete in zonele Gazon, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Maior Coravu

- posesorii de bilete in zona Gold Circle vor avea acces in locatie pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin

- posesorii de bilete in zona Tribuna 2 Est si Peluza Sud vor avea acces in locatie pe la intrarea din Bd. Basarabia

Click pe harta pentru a mari

Bilete

Ultimele bilete disponibile in tribune si peluza mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la preturi incepand de la 155 de lei, urmand ca in ziua evenimentului, vineri, 31 august, acestea sa poata fi cumparate, in limita disponibilitatii, doar de la casele de bilete amenajate la intrarile in incinta Arenei Nationale.

Concertul Red Hot Chili Peppers va avea loc pe 31 august, pe Arena Nationala, fiind inclus in turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, “I’m With You”.

mai mult
23.08.2012

Red Hot Chili Peppers mediteaza inaintea concertul de la Bucuresti!

Membrii Red Hot Chili Peppers vor sa fie in forma maxima la Bucuresti, drept urmare staff-ul trupei a solicitat organizatorilor sa  asigure in zona backstage o camera… de relaxare in care Anthony, Flea, Josh si Chad sa se poata destinda inaintea show-ul de pe Arena Nationala. Prezentat de Ursus si sustinut de Vodafone, concertul Red Hot Chili Peppers va avea loc pe 31 august, fiind organizat de Emagic.

Situata in backstage, aproape de dressing-ul artistilor, acest “meditation room” nu trebuie sa fie sub nicio forma de culoare albastra, insa trebuie  sa fie cat mai aerisita, luminata natural si amenajata cu draperii, covoare si numeroase plante verzi. Din aceasta incapere nu trebuie sa lipseasca o masuta de cafea, apa plata, berea fara alcool, lumanarile parfumate, boluri cu fructe si legume de sezon, branzeturi si prajituri de orez. Pe langa aceasta camera destinata exclusiv relaxarii inainte de concert, trupa mai doreste doua cabine separate, izolate fonic, in care Chad Smith, tobosarul trupei, si solistul Anthony Kiedis sa poata repeta in voie cu o ora inainte de show-ul de pe Arena Nationala.

Concertul Red Hot Chili Peppers va avea loc pe 31 august, fiind inclus in turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, “I’m With You”. Ultimele bilete disponibile in tribune si peluza mai pot fi achizitionate atat online, de pe www.MyTicket.ro, cat si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la preturi incepand de la 155 de lei.

mai mult
22.08.2012

Red Hot Chili Peppers au inregistrat un mesaj pentru fanii romani (video)

Red Hot Chili Peppers se arata extrem de incantata de primul sau concert pe care il va sustine in Romania, membrii trupei trimitand salutari publicului roman prin intermediul unui mesaj video. Prezentat de Ursus si sustinut de Vodafone, show-ul Red Hot Chili Peppers va avea loc pe 31 august, pe Arena Nationala, fiind organizat de Emagic.

Anthony Kiedis, basistul Flea si noul chitarist al trupei, Josh Klinghoffer au inregistrat un scurt material video pentru fanii lor din Romania, aratandu-se extrem de incantati de primul lor show sustinut in tara noastra. Renumiti pentru simtul umorului de care au dat dovada de-a lungul timpului, baietii nu s-au dezmintit nici de aceasta data, inregistrarea video reusind cu siguranta sa aduca zambetul pe buzele celor care o vor urmari. 

Red Hot Chili Peppers - mesaj exclusiv pentru fanii romani

Concertul Red Hot Chili Peppers va avea loc pe 31 august pe Arena Nationala, fiind inclus in turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, “I’m With You”. Biletele mai pot fi achizitionate atat online, de pe www.MyTicket.ro, cat si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la preturi incepand de la 155 de lei.

mai mult
06.12.2011

Concert Red Hot Chili Peppers pe National Arena

Unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului 2012, confirmat in sfarsit: Red Hot Chili Peppers live pentru prima data in Romania, pe 31 august! Organizat de Emagic, concertul va fi inclus in turneul de promovare a celui mai recent album Red Hot Chili Peppers, „I’m With You”, si se va desfasura pe National Arena.

Imbinand rock-ul cu accente de funk, punk, hip-hop si rock psihedelic, Red Hot Chili Peppers si-a creat un stil unic ce i-a adus nu doar statutul de trupa cult a muzicii rock, ci si vanzari in peste 70 de milioane de exemplare a celor zece albume de studio lansate in cariera!

De-a lungul celor aproape treizeci de ani de cariera, Red Hot Chili Peppers a lansat 40 de single-uri, „Under the Bridge”, „Californication”, „Dani California”, Give it Away”, „Scar Tissue” sau „Otherside” fiind doar cateva dintre hit-urile pe care publicul roman va avea ocazia sa le asculte live, in premiera, anul viitor la Bucuresti. Cel de-al zecelea material discografic al trupei se numeste „I’m With You” si a fost lansat in luna august a acestui an,  clasandu-se inca de la debut pe prima pozitie a topurilor din 17 tari.

Odata cu lansarea noului album, trupa -  in formula Anthony Kiedis, Michael "Flea" Balzary, Chad Smith si Josh Klinghoffer - a pornit intr-un turneu de promovare ce a cuprins pana acum tari din America Latina, Asia si Europa. Pentru 2012, au fost deja confirmate concerte in Anglia, Irlanda, Olanda, Franta, Elvetia, Finlanda si desigur, Romania, pentru prima data in cariera trupei.

 

 

Biletele pentru concertul de la Bucuresti vor fi puse in vanzare vineri, 13 decembrie, online pe www.myticket.ro, ulterior urmand a fi disponibile si in reteaua magazinelor Diverta.

mai mult

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram