BestMusic.ro » Concerte » Concert Robin And The Backstabbers pe 21 octombrie

Concert Robin And The Backstabbers pe 21 octombrie

Concert Robin And The Backstabbers pe 21 octombrie
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
21 Octombrie 2021 // 63-89 LEI

 Joi, pe 21 octombrie, de la ora 21:00, va invitam la un nou show cu Robin And The Backstabbers la Hard Rock Cafe

Muzica Robin and the Backstabbers poate fi definita in multe moduri: disco-funky, grungy, shoegaze, folk sau, cum este numita de trupa, pop melodramatic. Cert este un singur lucru: iti ramane in minte si in suflet. Vibe-ul grav si retro-futuristic emanat coplesitor in fiecare concert din prezenta scenica nesamuita a trupei, iti potoleste o sete ce nici nu stiai ca o ai.

Trupa a lansat trei albume de studio. "Stalingrad" a fost bine primit de catre critici, formatia castigand in 2013 premiul la categoria "Cel mai bun rock alternativ" la On Air Music Awards, ocazie cu care a primit si premiul pentru artistul anului. A urmat in 2015 "Bacovia Overdrive vol. 2: Arhanghel'sk", iar cel mai nou album, "Vladivostok", a treia parte a trilogiei "Bacovia Overdrive", a fost lansat in toamna lui 2019.

Robin and the Backstabbers inseamna Andrei Proca (Robin) - voce, chitara, Vladimir Proca (ShakeHeartbreak) - baterie, Florentin Vasile (Norman Bates) – chitara, Eugen Nutescu (Oigan) - bass, Andrei Fantana (Dragonul Rosu) - clape, saxofon, acordeon, chitara, muzicuta si Radu Moldovan (Tradanu) – percutie.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 84 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 59 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 59 de lei

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 89 de lei, cu loc la masa in fata scenei

- Acces General: 64 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 64 de lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM