BestMusic.ro » Concerte » Concert si lansare de videoclip Luna Amara pe 13 octombrie in Quantic

Concert si lansare de videoclip Luna Amara pe 13 octombrie in Quantic

Concert si lansare de videoclip Luna Amara pe 13 octombrie in Quantic
Club Quantic, Bucuresti
13 Octombrie 2017 // 29-40 LEI

Pe 13 octombrie 2017, la Quantic Club din Bucuresti, LUNA AMARA va lansa videoclipul piesei "Nu stiu, nu iau, nu sunt". Este vorba de o piesa noua, ce va face parte de pe viitorul album Luna Amara, album ce va aparea in 2018. 

"Nu stiu, nu iau, nu sunt" nu va fi, insa, singura piesa noua pe care o veti auzi in acest concert. Trupa se foloseste de acest prilej pentru a oferi fanilor si prietenilor un adevarat preview al noului material electric, asadar veti auzi mai multe piese in premiera. Videoclipul este realizat de Anya Dimitrov, cea care a realizat si videoclipul piesei "Aproape". Invitati sa deschida evenimentul sunt cei de la Pinholes. 

Acest concert este primul din turneul ce va promova piesa "Nu stiu, nu iau, nu sunt". Restul datelor si oraselor vor fi anuntate in curand.

Va asteptam la un show electric si electrizant, alaturi de o trupa care nu a incetat nici un moment sa fie sincera si sa ofere publicului sonoritati noi si texte incitante.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Earlybird: pana pe 15 septembrie: 29 de lei

- Presale: pana pe 13 octombrie: 35 de lei

- La intrare: 40 de lei

Un eveniment BestMusic Live Concerts & Luna Amara powered by ROCK FM.Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D