BestMusic.ro » Concerte » Concert Smiley la Domeniul Manasia

Concert Smiley la Domeniul Manasia

Concert Smiley la Domeniul Manasia
04 Martie 2017 // 75 LEI

Lume, lume! Domeniul Manasia deschide sezonul primavaratic cu un eveniment ce speram sa iti puna zambetul pe buze. Sambata, 4 martie, ora 20:30, Smiley – omul va concerta intr-un show live ce promite sa te poarte cu fiecare piesa intr-un carusel de emotii pozitive.

Insa oricat de bine ar fi povestita, experienata unui show Smiley trebuie simtita dincolo de cuvinte.

Concertul este outdoor, iar scena va fi amplasata in parcul conacului.

Ha Ha Hai si tu!

A cucerit inimile publicului cu trupa Simplu, alaturi de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur, dupa care artistul s-a indreptat catre o cariera solo. Pana in prezent a lansat trei albume solo: „in lipsa mea” (2008), „Plec pe Marte” (2010) si „Acasa” (2013), in care a investit pasiunea sa pentru muzica si a jonglat, ca un adevarat acrobat, cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r’n’b si hip-hop. Rezultatul s-a vazut in aprecierea primita din partea publicului, din milioanele de vizualizari ale videoclipurilor si din hit-urile care au atins pozitii fruntase in topurile muzicale.

Smiley se pregateste pentru albumul cu numarul patru. Primul single extras de pe noul album, care se anunta a fi cel mai complex material al artistului, se numeste „indragostit (desi n-am vrut)”, care poate fi ascultat pe YouTube si pe smiley.ro. De asemenea, pe final de 2016, artistul a lansat si “Confesiune“, o piesa extrem de sensibila despre parintii si relatia pe care o avem cu acestia.

Transportul din Bucuresti si Slobozia de la si catre eveniment este asigurat de organizator! Pentru detalii sunati la +40 744 378 888 sau vizitati http://domeniulmanasia.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.