BestMusic.ro » Concerte » Concert STING - My songs pe 15 martie 2022 la Cluj Napoca

Concert STING - My songs pe 15 martie 2022 la Cluj Napoca

Concert STING - My songs pe 15 martie 2022 la Cluj Napoca
Sala Polivalenta BT Arena, Cluj Napoca Strada Uzinei Electrice, Cluj-Napoca
15 Martie 2022 // 190-490 LEI

 Sting canta la BT Arena din Cluj-Napoca pe 15 martie 2022. Biletele se pun in vanzare vineri pe 12 noiembrie la ora 11:00. Membrii Fan Clubului Sting vor avea posibilitatea de a avea acces la bilete exclusive de pre-sales inaintea publicului larg, accesand www.sting.com.

Concertul My Songs al lui Sting este un spectacol exuberant si dinamic, cu cele mai indragite cantece ale sale, scrise de-a lungul carierei ilustre a celui care a castigat 17 premii Grammy, atat cu The Police, cat si ca artist solo. Apreciat ca fiind un "spectacol magistral de la inceput pana la sfarsit", concertul "ii poarta pe fani intr-o calatorie muzicala in timp", cu "hituri precum "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne" si "Demolition Man" care puncteaza un show de neuitat". De asemenea, fanii se vor putea bucura sa asculte "Englishman In New York", "Every Breath You Take", "Roxanne", "Message In A Bottle" si multe altele.

Cel mai recent album al lui Sting, The Bridge, va fi lansat la nivel mondial pe 19 noiembrie si prezinta prolificitatea si diversitatea sa in materie de compozitie. Scrisa si inregistrata intr-un an de pandemie globala, aceasta noua colectie il gaseste pe Sting meditand asupra pierderilor personale, separarii, perturbarii, lockdownului si tulburarilor sociale si politice extraordinare. Reprezentand diferite etape si stiluri din intreaga sa cariera de neegalat si inspirandu-se din genuri precum rock n' roll, jazz, muzica clasica si folk, albumul eclectic prezinta sunetul chintesential al lui Sting pe piese pop-rock, precum salva rock de deschidere a albumului "Rushing Water" si noua piesa cu iz indie-pop "If It's Love". Pentru a explora albumul, va rugam sa vizitati http://thebridge.sting.com.

Noul serial saptamanal web TV al lui Sting, "On the Bridge", recent lansata ofera o privire intima asupra vietii de zi cu zi a muzicianului, in timp ce se pregateste de lansarea noului sau album, The Bridge. Intr-un gest special fata de fanii sai fideli, Sting lanseaza un nou episod in exclusivitate pe Sting.com in fiecare marti la ora 9:00/ET. Fiecare episod va ramane vizibil in exclusivitate pentru membrii fan clubului sau timp de 24 de ore si apoi va fi disponibil pentru o vizionare mai larga miercurea la ora 9am/ET.

In turneu, Sting va fi acompaniat de un ansamblu electric, rock, format din Dominic Miller (chitara), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitara), Kevon Webster (clape), Shane Sager (muzicuta) cu Melissa Musique si Gene Noble (backing vocals).

Invitatul special Joe Sumner va fi prezent la toate datele nou anuntate.

Membrii Fan Clubului Sting vor avea posibilitatea de a avea acces la bilete exclusive de pre-sales inaintea publicului larg, accesand www.sting.com

Pentru informatii complete despre turneu, bilete si fan club, vizitati: www.Sting.com


chilipirul-zilei.ro/

chilipirul-zilei.ro/
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D