BestMusic.ro » Concerte » Concert STING - My songs pe 30 septembrie 2022 la Cluj Napoca

Concert STING - My songs pe 30 septembrie 2022 la Cluj Napoca

Concert STING - My songs pe 30 septembrie 2022 la Cluj Napoca
Sala Polivalenta BT Arena, Cluj Napoca Strada Uzinei Electrice, Cluj-Napoca
30 Septembrie 2022 // 190-490 LEI

Concertul STING - My Songs se reprogrameaza pentru data de 30 septembrie 2022.

Din cauza restrictiilor impuse de situatia epidemiologica, concertul STING – My Songs programat pentru data de 15 MARTIE la CLUJ-NAPOCA se amana pentru data de 30 SEPTEMBRIE 2022. Biletele achizitionate deja vor fi automat valabile la noua data.

Daca nu veti dori sau nu veti putea participa la concert la data la care acesta a fost reprogramat, puteti trimite o cerere de rambursare pe www.iabilet.ro/retur pana cel tarziu joi, 17 martie 2022, ora 23:59. Pentru alte intrebari legate de biletele achizitionate, puteti sa va adresati pe adresa contact@iabilet.ro. Va multumim pentru intelegere!

Sa ne vedem sanatosi!

Cel mai recent album al lui sting/">Sting, The Bridge, va fi lansat la nivel mondial pe 19 noiembrie si prezinta prolificitatea si diversitatea sa in materie de compozitie. Scrisa si inregistrata intr-un an de pandemie globala, aceasta noua colectie il gaseste pe Sting meditand asupra pierderilor personale, separarii, perturbarii, lockdownului si tulburarilor sociale si politice extraordinare. Reprezentand diferite etape si stiluri din intreaga sa cariera de neegalat si inspirandu-se din genuri precum rock n' roll, jazz, muzica clasica si folk, albumul eclectic prezinta sunetul chintesential al lui Sting pe piese pop-rock, precum salva rock de deschidere a albumului "Rushing Water" si noua piesa cu iz indie-pop "If It's Love". Pentru a explora albumul, va rugam sa vizitati http://thebridge.sting.com.

Noul serial saptamanal web TV al lui Sting, "On the Bridge", recent lansat, ofera o privire intima asupra vietii de zi cu zi a muzicianului, in timp ce se pregateste de lansarea noului sau album, The Bridge. Intr-un gest special fata de fanii sai fideli, Sting lanseaza un nou episod in exclusivitate pe Sting.com in fiecare marti la ora 9:00/ ET. Fiecare episod va ramane vizibil in exclusivitate pentru membrii fan clubului sau timp de 24 de ore si apoi va fi disponibil pentru o vizionare mai larga miercurea la ora 9am/ ET.

In turneu Sting va fi acompaniat de un ansamblu electric-rock, format din Dominic Miller (chitara), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitara), Kevon Webster (clape), Shane Sager (muzicuta), cu Melissa Musique si Gene Noble (backing vocals).

Invitatul special Joe Sumner va fi prezent la toate datele nou anuntate.

Membrii Fan Clubului Sting vor avea posibilitatea de a avea acces la bilete exclusive de pre-sales inaintea publicului larg, accesand www.sting.com

Pentru informatii complete despre turneu, bilete si fan club, vizitati: www.Sting.com


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram