BestMusic.ro » Concerte » Concert Storytellers cu Marcian Petrescu si Mihai Tacoi

Concert Storytellers cu Marcian Petrescu si Mihai Tacoi

Concert Storytellers cu Marcian Petrescu si Mihai Tacoi
Strada Monet─âriei 3, Bucuresti
19 Februarie 2021 // 40 LEI

 "STORYTELLERS Acoustic Folk Blues Project"

"MUZICI si POVESTI din Istoria Folk-Blues-ului"

MARCIAN PETRESCU - muzicuta, voce, textier, povestitor

MIHAI TACOI - chitara acustica, voce

MARCIAN PETRESCU - muzicuta, voce, textier, povestitor

MIHAI TACOI - chitara acustica, voce

MARCIAN PETRESCU este cotat in prezent drept CEL MAI BUN CANTARET LA MUZICUTA din BLUES-ul Romanesc. Are la activ 4 albume de studio, cel mai recent fiind "DRIFTING BLUES"(2018).

Este UNICUL muzician din blues-ul romanesc care a reusit performanta de a avea ca invitati speciali pe albumele sale, trei dintre cei mai importanti si renumiti muzicutisti din SUA: SUGAR BLUE si CHARLIE MUSSELWHITE(ambii laureati cu GRAMMY) si pe RICK ESTRIN(multiplu nominalizat la Grammy si castigator a numeroase premii BLUES MUSIC AWARDS).

MIHAI TACOI este unul dintre cei mai buni chitaristi din tanara generatie, fluent atat in blues cat si in muzica de tip rock si rock alternativ. Este profesor de chitara si pe langa activitatea alaturi de mine in proiectele TRENUL DE NOAPTE si STORYTELLERS, conduce propria formatia numita "UMBRA", cu care abordeaza un rock alternativ melodic. In trecut a cantat timp de aproape 4 ani in trupa Blue Spirit a lui Mike Godoroja.

Cu proiectul acustic STORYTELLERS, sunt readuse pe scena o serie de piese legendare din folk-ul si blue-ul vechi american, de la Johnny Cash, Bob Dylan, Leadbellly, Bruce Springsteen, Sonny Boy Williamson, Sonny Terry & Brownie McGhee, Big Bill Broonzy, Little Walter, Muddy Waters, etc.. , dar si cateva piese de-ale lui Marcian, in limba romana, dar intr-o haina orchestrala inedita.

Show-ul este foarte dinamic si este pigmentat cu o serie de istorii nostime despre piese si autorii lor.

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D