BestMusic.ro » Concerte » Concert Taxi pe 26 iunie la Beraria H

Concert Taxi pe 26 iunie la Beraria H

Concert Taxi pe 26 iunie la Beraria H
Beraria H, Bucuresti Soseaua Kiseleff nr.32
26 Iunie 2015 // 30-40 LEI
22.06.2015

Trupa Taxi se intoarce la Beraria H

La inceputul unei veri pline, care va duce trupa Taxi in majoritatea zonelor tarii, Taxi sustine un ultim concert pentru publicul bucurestean, cu care urmeaza a se intalni din nou abia la toamna. Pe parcursul verii trupa lucreaza si la materiale noi cu care spera ca isi va surprinde placut fanii.

Concertul Taxi de la Beraria H va avea loc vineri, pe 26 iunie. Trupa a ales acest spatiu pentru ultimul concert al verii in Bucuresti, datorita entuziamsumui cu care a fost intampinata la concertul precedent.

Una dintre cele mai iubite trupe din Romania, Taxi face spectacol cu fiecare aparitie. Umorul fin al lui Dan Teodorescu si pofta de a canta a intregii trupe sunt ingredientele care confera unicitate fiecarui concert marca Taxi. Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacsu, Kerzsi Csongor si Dariu Neagu va invita pe 26 iunie la Beraria H.

Pentru toti cei care si-au cumparat deja bilet sau isi vor cumpara pana luni 22 iunie, inclusiv, trupa are un cadou: cate un cd. Acesta va fi oferit la intrare, in baza datei inscrise pe bilet.

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Magaznul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Pentru biletele cumparate online, plata se poate efectua se poate efectua cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1604175826498625/

Pagina trupei Taxi: https://www.facebook.com/trupaTAXI

mai mult
22.06.2015

Concert Taxi pe 26 iunie la Beraria H

Daca e Vineri e muzica live si zambete multe. Pe 26 iunie, Orasul cu Chef de Viata iti pregateste un super concert. Pe scena din arena urca TAXI, in formula completa, cu multe piese de impartit si cu mai multe aplauze de primit. Vino si tu la un mega concert la Beraria H, alaturi de prieteni, pentru o seara de poveste.

Te asteptam cu masa pusa de la 20:00 si cu spectacolul pe scena de la 23:00.

Biletele pentru concertul TAXI din Beraria H costa 30 de lei Acces General si 40 de lei VIP cu loc in fata scenei si pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro  si in reteaua de magazine iaBilet (Magazinele Muzica, Uman, Senia, IQBOX, terminalele ZebraPay, magazinul VGeneration si Perfect Tour) inclusiv in ziua concertului la intrare.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

Un eveniment Gala powered by BestMusic Live Concerts si Magic FM

Rezervarile se fac la vreau@berariah.ro – cu pana la 24 de ore inainte de eveniment, si la 0725 345 345 – in ziua evenimentului. 

mai mult