BestMusic.ro » Concerte » Concert The Mono Jacks

Concert The Mono Jacks

Concert The Mono Jacks
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
16 Februarie 2018 // 39-59 LEI

 Vineri, pe 16 februarie, de la 22:30, va asteptam la Hard Rock Cafe la un concert in premiera cu The Mono Jacks!

The Mono Jacks sunt o colecie de ganduri i emoii puse pe note. Vei simi asta cu uurina daca ajungi la un concert de-al lor i probabil ca vei remarca i ca in spatele unei melancolii aproape permanente e o energie care te framanta invariabil. Trupa fondata de Doru Trascau in 2008 a lansat pana acum un album i doua EP-uri, primite cu entuziasm de public, i a adunat o bogata experiena de live atat in cluburi cat i la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania.

Dupa un nou single, „Un sfert de secunda”, lansat in ianuarie 2017, trupa trece printr-o noua schimbare de componena, alaturi de Doru Trascau i de Cristian Chiru (bass), proaspat sosit, venind Andrei Zamfir (chitara) i John Ciurea (tobe). In aceasta formula fresh trupa incepe lucrul la un nou album, intrand in studio in luna august i prezentand un nou single in octombrie – „1000 de DA”. Albumul Uor distorsionat a fost lansat pe 3 noiembrie 2017 printr-un concert la Bucureti, urmat de un turneu naional, i ne arata o trupa aflata la un maxim de inspiraie i efervescena, beneficiind de o primire calduroasa din partea publicului. In prezent, The Mono Jacks lucreaza la videoclipul oficial pentru piesa „1000 de DA”.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 59 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 39 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 39 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artitii tai preferai i sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care ii reamintesc de legendele muzicii i calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM