BestMusic.ro » Concerte » Concert The Mono Jacks la Timisoara

Concert The Mono Jacks la Timisoara

Concert The Mono Jacks la Timisoara
Terasa Jardin (Jardin Bistro), Timisoara
04 August 2017 // 30 Lei LEI

The Mono Jacks concerteaza pe data 4 august la terasa Jardin din Timisoara in cadrul Backyard Acoustic Season.

Anul trecut, seria de concerte Backyard Acoustic Season a adus laolalta 16 artisti si formatii in opt concerte acustice pe timp de vara intr-un spatiu urban alternativ din inima Bucurestiului. In acest an, conceptul Backyard Acoustic Season se extinde, noi serii de concerte urmand sa aiba loc la Timisoara si la Oradea! Distributia va fi aceeasi pentru cele doua orase, iar biletele vor fi puse in vanzare prin reteaua iabilet.ro.

Backyard Acoustic Season la Timisoara va avea loc in serile de vineri, din doua in doua saptamani, pe Terasa Jardin (bd. Vasile Parvan nr. 5) iar programul concertelor este urmatorul:

9 iunie: Luna Amara // cu Melting Dice

30 iunie: Implant Pentru Refuz

7 iulie: Ada Milea & Alexander Balanescu – „The Island”

21 iulie: Travka

4 august: The Mono Jacks

18 august: Robin and the Backstabbers

1 septembrie: byron

16 septembrie: Coma

Biletele la concerte se gasesc in reteaua iabilet si costa 30 de lei in avans si 40 de lei in seara concertului la intrare.

Urmariti cele mai noi informatii despre seria de concerte pe pagina de Facebook Backyard Acoustic Season: http://fb.com/AcousticSeason.ro!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D