BestMusic.ro » Concerte » Concert Timpuri Noi pe 17 septembrie in Hard Rock Cafe

Concert Timpuri Noi pe 17 septembrie in Hard Rock Cafe

Concert Timpuri Noi pe 17 septembrie in Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
17 Septembrie 2021 // 44-64 LEI

 Te invitam la Hard Rock Cafe, vineri, 17 septembrie, de la ora 22:30, sa petreci o seara PERFECTA cu una dintre cele mai longevive trupe de rock romanesti, Timpuri Noi!

Timpuri noi dainuie pe piata muzicala romaneasca din ’83, supravietuind cu brio regimului comunist care ii considerau subversivi din cauza versurilor si subiectelor abordate in piese. Ei au revolutionat rockul in Romania si au adaugat noi elemente in showurile lor, fiind prima formatie din tara care apare unplugged intr-un spectacol la Teatrul Ion Creanga din Bucuresti.

Componenta trupei s-a schimbat constant inca de la infiintare, insa epicentrul trupei a ramas Dan Iliescu, compozitorul, chitaristul, si incepand cu 2011 si solistul trupei.

Timpuri Noi are la activ in discografia sa 8 albume, care s-au bucurat de mult success datorita expunerii media larga, in special pe Pro TV si ProFM.

Formatia a fost prezenta la toate editiile festivalului Rock Bucuresti, avand onoarea sa deschida recitalurile unor nume importante cum ar fi: Ian Gillan si Uriah Heep, Asia si Scorpions, Saxon, Paradise Lost si Jethro Tull, Iron Maiden si Kreator.

Concertele Timpuri Noi inca isi pastreaza din suflul fresh de la debut, Dan Iliescu conferand originalitatea sunetului specific formatiei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 59 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 39 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 39 de lei

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei. 

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 64 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 44 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 44 de lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care isi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D