BestMusic.ro » Concerte » Concert Travka pe 22 noiembrie la Hard Rock Cafe

Concert Travka pe 22 noiembrie la Hard Rock Cafe

Concert Travka pe 22 noiembrie la Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
22 Noiembrie 2017 // 45 - 59 Lei LEI

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, miercuri, 22 noiembrie, incepand cu ora 21:30, la un concert cu trupa TRAVKA.

Travka au pasit pe scena alternativa romaneasca in 2002. Prin concerte pline de energie si o lirica deosebita, trupa a cucerit definitiv un public fascinat de forta acordurilor rock impletite cu poezia provocatoare a versurilor. Au participat la cele mai mari festivaluri de muzica din Romania, au avut numeroase aparitii pe micul ecran si au fost aclamati de presa de specialitate. Lansand deja trei albume fundamentale pentru rock-ul alternativ autohton, Travka continua sa experimenteze si sa exploreze noi si noi orizonturi muzicale.

Cel mai nou single Travka, „In aer”, este lansat la inceputul anului 2016, marcand inceperea unei noi etape din viata creativa a formatiei. Concertele incep la randul lor sa devina din ce in ce mai dese, prezenta trupei pe scenele din tara culminand cu festivalul Shine la Arenele Romane din Bucuresti la inceputul lui iulie 2016. Finalul lui 2016 gaseste trupa experimentand cu noi sunete, reorchestrand piesele din repertoriu pentru a fi interpretate intr-o formula extinsa, electro-acustica, proiect pe care urmeaza sa il extinda in noul an.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 59 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 45 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 45 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care isi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

 

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM