BestMusic.ro » Concerte » Concert tribut Joe Satriani la Quantic

Concert tribut Joe Satriani la Quantic

Concert tribut Joe Satriani la Quantic
19 Mai 2017 // 20-25 Lei LEI

Quantic va invita vineri, 19 mai incepand cu ora 20.00 la "Tribute To Joe Satriani" cu trupa Adi Manolovici Syndikate care alaturi de cativa elevi ai Academiei de Rock va va prezenta un repertoriu muzical exclusiv marca Joe Satriani !

Chitaristul de rock instrumental, Joe Satriani a devenit un nume sonor la nivel mondial, odata cu albumul sau din 1987 "Surfing with the Alien", iar dupa o cariera impresionanta cu 10 milioane de albume vandute, 14 nominalizari la premiile Grammy, numeroase alte trofee dar si cu peste 30 de albume solo, Satriani continua sa fie adorat de fanii sai de pe intregul mapamond. Un motiv in plus de a-i reasculta hiturile in interpretarea de exceptie a unuia dintre cei mai buni chitaristi romani, Adi Manolovici. (www.manolovici.ro).

Trupa Adi Manolovici Syndikate a luat fiinta in aprilie 2005.

In cei 12 ani de existenta, Syndikate participa cu recitaluri atat in cluburi dar si pe scena: "Ziua Barbatului" (2008), "Top T Buzau" 2008 , dar si cu ocazia spectacolelor "10+1 ani de activitate solistica Adi Manolovici" (2007), lansarea manualului de chitara al lui Adi Manolovici - "Electrik Master Guitar II" (2008), Festivalul "Rock'n'Iasi (2007), precum si cu ocazia turneului "Seven" (2006).

Colaboreaza cu succes atat in spectacole live Maraton la Preoteasa(2007) cu artisti de marca precum Mircea Vintila sau Laurentiu Cazan cat si in cadrul emisiunilor TVR.

In formula actuala, la tobe este Alexandru Alex Neagu, muzician pedagog, autor al manualului de tobe "Metoda de tobe pentru incepatori - Traieste prin ritm!", artist valoros ce a colaborat de-a lungul timpului cu mai multe trupe si muzicieni: Florin Ochescu si trupa N.O.L.E., Mike Godoroja & Blue Spirit, Mihai Napu, Andrei Paunescu & Totusi, Eugen Mihaescu si trupa Nimic Intamplator, Ovidiu Anton, etc., iar la chitara bas, Catalin Rasvan (ex. Timpuri Noi, Paula Seling Band, Laurentiu Cazan Band, etc.), experimentat muzician si profesor de bas ce nu mai are nevoie de nici o alta prezentare...

Trupa Syndikate va asteapta la un regal instrumental unic in Europa: "Tribute to Satriani", vineri 19 mai in Club Quantic (intrarea Grozavesti), un concert pe care nu trebuie sa il ratezi !

Pana in data de 1 Mai, puteti achizitiona biletele la pretul de 15 lei. Intre 1 Mai si 18 Mai, pretul biletului va fi de 20 lei iar in ziua evenimentului, biletele se gasesc la 25 de lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Club Quantic, Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D