BestMusic.ro » Concerte » Concert tribut Rage Against The Machine cu Fade To Rage

Concert tribut Rage Against The Machine cu Fade To Rage

Concert tribut Rage Against The Machine cu Fade To Rage
Beraria H, Bucuresti Soseaua Kiseleff nr.32
30 Ianuarie 2019 // 25 - 45 LEI

Miercuri – 30 ianuarie – piesele celebrei trupe Rage Against The Machine rasuna pentru prima data pe scena Berariei H in interpretarea band-ului italian Fade To Rage. Fani ai trupei si fani ai rock-ului cu mesaj social se reunesc in fata scenei pentru o sesiune de rap metal autentic, iar tu nu ai niciun motiv sa lipsesti!

 

Bilete:

45 LEI - Cat. A - in fata scenei cu loc la masa

25 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masa

 

Copiii cu varsta sub 10 ani (inclusiv) nu platesc bilet / nu au loc rezervat la masa.

 

Despre Tribute Nights:

In fiecare miercuri, la Beraria H, te bucuri de cele mai fidele interpretari #live ale artistilor tai preferati din toata lumea. Ti-am pregatit show-uri de exceptie cu trupe tribut care arata la fel, se imbraca la fel, au aceeasi voce si aceeasi energie ca artistii carora li se dedica. Mai bine sa-i vezi decat sa-i pierzi! 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.