BestMusic.ro » Concerte » Concert Trooper

Concert Trooper

Concert Trooper
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
03 Martie 2017 // 25-40 LEI

 Una dintre cele mai iubite trupe ale momentului te asteapta la o seara de rock autentic pe 3 martie, de la ora 22.30, la Hard Rock Cafe. Daca “Tari ca muntii”, “Amintiri”sau “Strigat” se afla in topul preferintelor tale, nu pierde concertul Trooper! Cei sase muzicieni pun la cale un show complex, cu cele mai iubite piese din repertoriu lor, dar si cu hituri rock ce au facut istorie.

In cei 22 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume, a cantat pentru mai mult de 600.000 de oameni, in peste 600 de concerte, a colaborat cu Blaze Bayley si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele pentru showul din 3 martie se gasesc in format electronic pewww.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - langa casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman , IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului, la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:

- 25 de lei, cu loc la masa, in sala.

- 40 de lei, VIP, cu loc la masa in fata scenei.

Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 25 de lei.

Un eveniment recomandat de ROCK FM.