BestMusic.ro » Concerte » Concert TROOPER... de la inceputuri la Arenele Romane

Concert TROOPER... de la inceputuri la Arenele Romane

Concert TROOPER... de la inceputuri la Arenele Romane
Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
24 Octombrie 2020 // 50 LEI

 In data de 24 octombrie 2020 TROOPER va urca pe scena Arenelor Romane. Pentru cei cinci muzicieni, show-ul este unul special, ziua marcand 25 de ani de la infiintarea formatiei.

„De la inceputuri” va include cele mai iubite piese Trooper. In cadrul evenimentului, fanii vor putea asculta in premiera viitorul single al formatiei, o piesa de peste 18 minute.

Coiotu’ a declarat: „In acest an ne doream sa organizam un concert urias prin care sa marcam primii 25 de ani de cariera. Din pacate, contextul nu ne mai permite acest lucru. Cu toate astea, nu ne putem preface ca nu avem ceva de sarbatorit. Asa ca am vrut neaparat sa strangem in jurul nostru prieteni buni, alaturi de care sa traversam istoria Trooper. Avem noua albume despre care sa povestim, avem o piesa noua de 20 de minute, avem mii de povesti stranse in suflet. Suntem nerabdatori sa ne revedem cu toti oamenii minunati care de atatia ani ne zambesc din fata scenei.”

Pretul unui bilet este de 50 de lei. Le puteti cumpara intrand pe iabilet.ro sau din magazinele partenere. Pentru a respecta legea in vigoare, numarul biletelor este limitat.

In cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat noua albume de studio, a cantat pentru mai mult de 700.000 de oameni, in peste 850 de concerte, si a urcat pe scena alaturi de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D