BestMusic.ro » Concerte » Concert Trooper - Lumea s-a stins pe 31 iulie

Concert Trooper - Lumea s-a stins pe 31 iulie

Concert Trooper - Lumea s-a stins pe 31 iulie
Amfiteatrul Mihai Eminescu, Bucuresti B-dul Basarabia, Nr. 37-39
31 Iulie 2021 // 65 LEI

 Stim ca multa lume si-a dorit sa fie alaturi de noi la "Trooper25". Din cauza normelor aflate in vigoare, am putut scoate la vanzare un numar limitat de bilete.

Primim zilnic semnale din partea celor care nu au reusit sa prinda un bilet. Prin urmare, ne-am gandit sa cantam din nou la Bucuresti. Se va intampla in 31 iulie, la Teatrul de Vara "Mihai Eminescu". Biletele au fost puse deja in vanzare. Sper sa ne revedem cu cat mai multi dintre voi!

Contextul special de criza COVID – 19 ne solicita implementarea unor reguli speciale pentru participarea la evenimente. Acestea sunt gandite pentru a proteja sanatatea si siguranta participantilor si respecta toate recomandarile autoritatilor. Va multumim anticipat pentru respectarea masurilor care ne protejeaza sanatatea si duc mai departe speranta sa ne vedem mai des!

Conform noilor norme publicate in Monitorul Oficial, la concerte pot participa persoane testate negativ (test PCR nu mai vechi de 72 de ore SAU test rapid nu mai vechi de 24 de ore), vaccinate sau care au trecut prin boala.

- Persoanele care nu au dorit sa se vaccineze, care nu au apucat sa se vaccineze, care nu au 10 zile de la rapel si persoanele minore vor avea posibilitatea, la intrare, de a se testa rapid, din saliva (fara variante invazive, fara teste din nas etc.

Puteti face teste oriunde in alta parte, insa este nevoie sa fie realizate intr-un spatiu omologat care sa va elibereze dovada rezultatului negativ.

Persoanele vaccinate sunt rugate sa aiba asupra lor documentul doveditor (printat sau direct in telefon).

Persoanele care au trecut prin boala sunt rugate sa aiba biletul de externare, nu mai vechi de 90 de zile.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.