BestMusic.ro » Concerte » Concert URMA SPRING 14 / pe 29 martie la Expirat Halele Carol

Concert URMA SPRING 14 / pe 29 martie la Expirat Halele Carol

Concert URMA SPRING 14 / pe 29 martie la Expirat Halele Carol
Club Expirat, Bucuresti Doctor Constantin Istrati 1
29 Martie 2017 // 40 Lei LEI

Dupa 14 ani de la nasterea formatiei la Cluj, URMA urca pe scena Expirat Halele Carol, in cadrul unui concert din seria aniversara „SPRING 14”, cu aceeasi vana ca in primul an si cu piese noi de pe viitorul material discografic, intitulat „inima!ism”.

Apreciati si recunoscuti pentru calitatea productiilor discografice si a complexitatii show-urilor lor, prietenii de la URMA vin pe 29 martie la Expirat cu un repertoriu care include piese noi, de pe viitorul album, piesele care ne-au cucerit („Buy Me With A Coffee”), sau cele descoperite pas cu pas pe parcursul calatoriei lor muzicale descrise de cel de-al 4-lea album al trupei „Lost End Found” („Terminus”, „All Wrong”, „Cine Iubeste si Lasa”).

Arsenalul acustic folosit de URMA in cadrul celor 4 albume lansate pana in prezent include si instrumente de suflat, flaut, saxofon sau trompeta, care completeaza imbinarea armonioasa a chitarilor acustice, conturand un trademark muzical al trupei. Se regasesc sonoritati diverse semnate de instrumente traditionale din diferite culturi, cum ar fi cavalul, saz-ul, oud-ul, timbalele, djembe sau darbouka.

Mai multe despre URMA:

Facebook: https://www.facebook.com/urmabook/

Site: http://www.urma.ro/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.




Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D