BestMusic.ro » Concerte » Concert VAMA - Acustic

Concert VAMA - Acustic

Concert VAMA - Acustic
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
05 Aprilie 2017 // 55-90 LEI

 Pe 5 aprilie de la ora 21:30, va asteptam la Hard Rock Cafe din Bucuresti la un show acustic cu una dintre cele mai iubite trupe romanesti, VAMA ! Baietii scot chitarile din priza si va asteapta sa ascultati hiturile trupei intr-o reinterpretare unica, dupa 3 ani de la precedentul show de gen din Hard Rock Cafe !

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica de 1500 de puncte www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Cu loc la masa in sala: 90 lei (numar limitat de bilete)

- Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 55

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artitii tai preferai i sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care ii reamintesc de legendele muzicii i calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 

Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM

 
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D