BestMusic.ro » Concerte » Concert Vama pe 10 februarie 2021 la Hard Rock Cafe

Concert Vama pe 10 februarie 2021 la Hard Rock Cafe

Concert Vama pe 10 februarie 2021 la Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe, Bucuresti Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
10 Septembrie 2021 // 64-134 LEI

 Miercuri, 10 februarie 2021, de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe sa traiesti o noua experienta alaturi de trupa ta preferata, VAMA! Mai ales ca in fata scenei nu vom avea mese, dansul este garantat!

Un concert Vama este o experienta speciala. Trupa si-a obisnuit publicul cu spectacole in care contopirea artelor este fireasca. Astfel, efectul generat de muzica, poezie, dans si actorie este dublat de jocuri de lumini si imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieste, vibreaza si iubeste!

Trupa a lansat pana acum 3 albume: “Vama” (2008), “2012” numit dupa anul lansarii, si “Better “(2017), cel dn urma fiind singurul album in limba englza al trupei. Fanii din afara ai formatiei s-au bucurat de concerte cantate prin toata Europa.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- 129 de lei, cu loc la masa, in sala (doar 200 de locuri)

- 59 de lei, fara loc, in fata scenei

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- Acces General: 134 de lei, cu loc la masa in sala 

- Fara loc: 64 de lei

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D