BestMusic.ro » Concerte » Concert Vita de Vie - Acustic la Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca

Concert Vita de Vie - Acustic la Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca

Concert Vita de Vie - Acustic la Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca
Casa de Cultura a Studentilor, Cluj-Napoca Piata Lucian Blaga, nr. 1-3
06 Noiembrie 2012 // 65, 75, 85 lei LEI

Marti, 6 noiembrie, Vita de Vie vor canta acustic la Cluj-Napoca, la Casa de Cultura a Studentilor (piata Lucian Blaga, nr. 1-3). Pret bilete: 65 lei, 75 lei, 85 lei (+ meet & greet).

IMPORTANT: in cazul biletelor cumparate online, alocarea locurilor se va face la intrarea in sala de spectacol, in seara evenimentului.

Ultima parte a anului 2012 va provoaca reactii de bucurie in randul fanilor trupei Vita de Vie din intreaga tara, caci Adrian Despot si colegii sai de scena vor parcurge un nou traseu al turneului national ce marcheaza celebrarea celor 15 de activitate.

“Vita de Vie Acustic”, acelasi concert inedit care a inregistrat un succes imens inca de la prima reprezentatie sustinuta cu casa inchisa pe scena Operei Nationale Bucuresti, urmeaza a fi prezentat in 12 dintre cele mai importante orase ale tarii.

Cumpara online bilete la concertul Vita de Vie - Acustic de la Cluj-Napoca!

Turneul “Vita de Vie Acustic” se va incheia in luna decembrie la Bucuresti cu un party festiv incendiar de la care nu vor lipsi cei mai dragi prieteni si colegi din industria muzicala romaneasca.

La Cluj-Napoca, membrii trupei Vita de Vie le vor oferi fanilor posibilitatea de a reasculta melodii de succes, transpuse intr-o maniera inedita pe instrumente reci. ”Visele”, ”Vinolamine”, ”Liber”, Basul si cu toba mare”, ”Ce conteaza” sau ”Praf de stele” sunt doar cateva dintre piesele reorchestrate in variante acustice ce vor rasuna timp de aproximativ doua ore pe scena salii de spectacol.

Tags: concert unplugged concert rock

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D