BestMusic.ro » Concerte » Concert White Mahala live in the Garden

Concert White Mahala live in the Garden

Concert White Mahala live in the Garden
Strada Batiștei nr. 14, Bucuresti
10 Aprilie 2021 // 35-50 LEI

 Primavara vine la Gradina cu o noua surpriza placuta, un concert obisnuit cu trupa neobisnuita! White Mahala, trupa care de la inceput nu si-a propus decat sa aduca inapoi in inimile celor ce ii asculta pofta de viata, zambetul, relaxarea, cheful de dans pe ritmuri autentice romanesti, inspirate din vechile melodii urbane de mahala cu staif si tratate intr-o maniera moderna.

Versurile lor sunt directe si pline de umor dar contin si intelesuri pozitive fata de viata. Astfel, stilul lor poate fi definit sub titulatura de rock-ska neo-boem inscriindu-i in aceeasi categorie cu Zdob si Zdub sau Dubioza Kolectiv ca atitudine.

Va asteptam sambata, pe 10 Aprilie, sa-i vedem la Gradina!

#Informatii 

Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.

Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.

Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.

Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.

Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.

Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.

Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D