BestMusic.ro » Concerte » Concert Zucchero - D.O.C. World Tour 2020

Concert Zucchero - D.O.C. World Tour 2020

Concert Zucchero - D.O.C. World Tour 2020
Arenele Romane, Bucuresti str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
28 Iunie 2020 // 80-250 LEI

 Este confirmat ca Zucchero revine in Romania in 2020, pentru a prezenta noul album D.O.C.!!

Am facut o inregistrare „D.O.C.” ZUCCHERO, noul album al Originii controlate inedite, autentice si de calitate, a prezentat astfel artistului noua lucrare !!

ZUCCHERO, printre cei mai iubiti si apreciati artisti italieni din lume, cu peste 60 de milioane de discuri vandute, cu "D.O.C.", autentic si 11 piese si 3 piese bonus track.

Din aprilie 2020, D.O.C. World Tour 2020, cu Australia, Canada si Statele Unite pentru a ajunge succesiv in Europa incepand cu luna mai, concertul de la Bucuresti va fi inclus in datele europene, care va avea locatia Arenele Romane pe 28 iunie 2020 incepand cu ora 20:30.

Artistul se intoarce dupa 4 ani in Romania, pentru un concert care se promite spectaculos, in care noile melodii ale albumului D.O.C. si marile succese din trecut !! Biletele vor fi disponibile in avans pe:iabilet.ro incepand de luni, 3 februarie 2020.

Pentru acest concert si numai pentru un numar limitat de bilete exista o deschidere extraordinara de pre-vanzare, cu o reducere exceptionala valabila doar pentru o luna!!!!

D.O.C. "s a fost "conceput" de artist in Pontremoli in Lunisiana Soul si inregistrate intre Los Angeles si San Francisco. Autorul a aproape tuturor pieselor, Zucchero a colaborat cu Rory GRAHAM (cunoscut sub numele de Rag'n'bone Man), Steve ROBSON si Martin BRAMMER (in Libertate), F. Anthony WHITE (cunoscut sub numele de Eg White) si Mo Jamil ADENIRAN (in Victimele Cool) si artistul scandinav Frida SUNDEMO (in lucrurile pe care le stiti deja).

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco,Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tar
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D