BestMusic.ro » Concerte » Conferinta de Parenting "Cum sa-ti educi copilul, fara sa-l pedepsesti" la Libraria Bastilia

Conferinta de Parenting "Cum sa-ti educi copilul, fara sa-l pedepsesti" la Libraria Bastilia

Conferinta de Parenting
Lumea lui Momo, Bucuresti ADRESA: Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Sector 1 (zona Cismigiu- Stirbei- Berzei)
10 Aprilie 2013 // 50 LEI

Conferinta de Parenting “Cum sa-ti educi copilul, fara sa-l pedepsesti”

Felul in care ne “disciplinam” copiii lasa urme adanci in adultul de mai tarziu! Vino alaturi de noi pe 10 aprilie 2013, pentru a invata sa eviti capcanele in care cei mai multi parinti, sau chiar educatori, cad.

“Cand eram mic, de fiecare data cand mama vroia sa-mi dea o lectie, ma pedepsea, confiscandu-mi cea mai draga jucarie din acel moment. Nu-mi aduc aminte ce-am invatat din asta, altceva, decat sa nu-mi mai exprim sentimentele fata de ceea ce-mi este drag, stiind ca acele lucruri vor fi primele care-mi vor fi luate…” amintiri din copilaria  unui tata de gemeni de 5 ani.

Urania Cremene, Master Trainer & Coach impreuna cu Lumea lui MOMO, organizeaza pe 10 aprilie la Libraria Bastilia Conferinta  “Cum sa-ti educi copilul, fara sa-l pedepsesti”

Ai cel putin 3 motive pentru a fi unul dintre parintii din sala:

Vei intelege care e diferenta dintre pedeapsa si disciplina
Vei intelege ce se afla in spatele comportamentelor nedorite, cum sa le previi si cum sa le opresti
Vei invata cum sa ai un copil auto disciplinat, fara pedepse, mite si recompense

Conferinta se bazeaza pe metodologia dezvoltata de catre Jody Johnston Pawel, a doua generatie de experti in parenting din SUA, dupa 40 de ani de cercetare aprofundata. Cunoscuta si sub numele Parent’s Toolshop, metodologia se bazeaza pe oferirea a 100 de tehnici de parenting care se sustin reciproc, pentru prevenirea si ameliorarea comportamentelor nedorite ale copiilor. Urania Cremene detine din 2010 licenta exclusiva a acestei metodologii in Romania si Europa de Est.

TOTI parintii care au participat la workshopurile de parenting ale Uraniei, au spus ca punerea in aplicare a cunostintelor dobandite a avut un impact evident in modificarea comportamentului copilului/copiilor lor si in imbunatatirea relatiei parinte-copil.

Acest workshop se adreseaza parintilor in devenire, tinerilor parinti, sau celor care au deja copii preadolescenti si adolescenti, si nu in ultimul rand bunicilor, bonelor si cadrelor didactice din scoli si gradinite.

Durata Conferinta: 2,5 ore (18.30-20.30)
Costuri si inscriere: 60 lei de persoana 

Tags: copii

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul BestMusic și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: BestMusic Newsletter

Ne gasesti si pe Instagram