BestMusic.ro » Concerte » Constana: Concert Grimus

Constana: Concert Grimus

Constana: Concert Grimus
Club Doors, Constanta str. Traian, nr. 68A (Gara/Poarta 4 Port)
28 Februarie 2020 // 40-50 LEI

 Pe 28 februarie, trupa Grimus revine in concert la Constanta la clubul Doors (str. Traian nr. 68A). Biletele se gasesc in reteaua iabilet si pe iabilet.ro si costa 40 de lei in avans si 50 de lei la intrare in limita locurilor disponibile.

Cu mai bine de 12 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupa-fanion a miscarii alternative de la noi din tara. Au lansat pana acum patru albume de studio, cel mai recent – „Unmanageable Species” – in primavara anului 2018, si au avut concerte in deschiderea unor mari artisti internationali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby.

„Unmanageable Species”, cel mai nou album Grimus, este o colectie de noua piese diverse, abordand genuri precum rock alternativ, synth pop sau new wave. Pe parcursul noilor cantece Grimus, instrumentatiile discrete se intrepatrund cu versurile melancolice contribuind la crearea unei atmosfere particulare pe intreg materialul.

Cu compozitii cand energice si optimiste, cand profunde si pline de semnificatii, Grimus aduc cu ei intotdeauna un spectacol sincer, elegant si plin de vitalitate.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D