BestMusic.ro » Concerte » Constanta: Equilateral - Guitar Union

Constanta: Equilateral - Guitar Union

Constanta: Equilateral - Guitar Union
Bulevardul Ferdinand, nr. 56, Constanta
03 Aprilie 2020 // 60-175 LEI

 Constanta are nevoie de manifestari periodice in cadrul carora artistii sa se poata exprima la nivelul celor de la care se inspira, pentru a mentine legatura cu lumea pe care o exploreaza si o reprezinta.

Pentru asta exista excelenta idee de a-i asocia in diferite formule in care prietenia si placerea de a canta primeaza. Un mediu al artei muzicale, cu valori comune in care toti cei implicati sa-si imparta colegial repertoriul si scena. 

Pe 3 aprilie 2020, la Centrul Cultural "JEAN CONSTANTIN" trei dintre cei mai buni chitaristi ai Romaniei, Nicu Patoi, Florin Giuglea si Cezar Popescu, alaturi de alti instrumentisti valorosi precum Adrian Ciuplea, Mihai Ardelean, Razvan "Lapi" Lupu si Berti Barbera, vor oferi un spectacol extraordinar in care chitara, stilul si virtuozitatea vor fi celebrate printr-un spectacol exploziv care poarta sugestiv denumirea de "EQUILATERAL GUITAR UNION".

Aceste evenimente au un caracter unic si nu ar trebui sa lipseasca din agenda oricarui iubitor de concerte si de superlative muzicale.

Biletul MEET and GREET include o poza cu trupa , participarea la soundcheck si un tricou. Detalii la telefon 0722327973

Biletele sunt disponibile in reteaua IaBilet si in format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D