BestMusic.ro » Concerte » Corul Alexandrov - Red Army Choir - Povestea continua

Corul Alexandrov - Red Army Choir - Povestea continua

Corul Alexandrov - Red Army Choir - Povestea continua
Sala Palatului, Bucuresti Calea Victoriei
25 Septembrie 2020 // 80-250 LEI

 Corul Alexandrov revine in Romania.

Povestea continua! La numai 1 zi distanta de aniversarea a 98 de ani de existenta, Corul ALEXANDROV se intoarce in Romania!, 13 octombrie – Constanta, la Casa de Cultura a Sindicatelor, si 14 octombrie – Bucuresti, la Sala Palatului, iti aduc show-ul fabulosului COR ALEXANDROV! De la Vatican pana la Bruxelles. De la Celine Dion la Pharell Williams.

De-a lungul existentei sale, ALEXANDROV a scris istorie. In 2004 a sustinut un concert memorabil la Vatican, primind binecuvantarea Papei Ioan Paul al II-lea. In 2007, Ansamblul a cucerit N.A.T.O, printr-un recital de exceptie care a avut loc chiar la sediul Aliantei Nord Atlantice de la Bruxelles. Un an mai tarziu au aniversat 80 de ani de existenta printr-un turneu pe intreg teritoriul fostei Uniuni Sovietice si in aproape 60 de tari din Europa, Asia, Africa si America.

De-a lungul anilor, Corul Armatei Rosii a colaborat cu artisti de renume, precum Celine Dion, Jean-Jacques Goldman, Vincent Niclo, Julia Migenes, Laurent Gerra. La inceputul anului 2014, Corul a facut senzatie in presa internationala, dupa ce a interpretat celebrul single "Get Lucky" al grupului electro-pop Daft Punk la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna, organizate la Soci. Evenimentul a fost vizionat de 3 miliarde de telespectatori din lumea intreaga. Pe 1 ianuarie 2015, Corul Armatei Rosii a impresionat inca odata, sarbatorind Anul Nou cu un cover al celebrei piese "Happy", interpretata de artistul american Pharell Williams.

Ochi Cernye, Kalinka, Smuglyanka, Katyusha si alte piese celebre din fabulosul repertoriu rusesc al Ansamblului vor rasuna intr-un spectacol impresionant, ce va aduce pe scena 120 de staruri in uniforma, dansuri autentice si o garderoba impresionanta. In ultimii 30 de ani de activitate, Ansamblul Alexandrov a oferit peste 7.000 de reprezentatii, in mai multe limbi, in fata a peste 20 de milioane de spectator.

Preturile, in perioada 17-31 mai vor cu 20% mai mici!!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Click pe o zi sau pe o luna
L M M J V S D